20-08-2013

Zonder woorden; afscheid van steunpilaren gewest LRV Mechelen.

Het ponygewest LRV Mechelen draait al enkele jaren bijzonder goed.  Via de club van Kontich kunnen we elke keer genieten van goed georganiseerde wedstrijden. 
Vooral in de winter treedt het gewest meer op de voorgrond met de gewestelijke indoors.   Deze zomer hadden we 2 tornooien die binnen het gewest vallen, en pas dit jaar hebben we het gezien.
Daar is heel veel werk dat voor ons gedaan wordt, achter de schermen.

Dit jaar hebben we daar wat harder op gelet, omdat enkele steunpilaren van ons gewest hadden laten weten dat ze met de overstap van de kinderen naar de paarden, een einde zouden maken aan hun ponytijd, en dus ook aan hun medewerking van de goede gewestwerking.

Gelukkig zijn er enkele nieuwe krachten gezocht en gevonden, en in sneltempo opgeleid.

Dit kenmerkt de verantwoordelijkheid waarmee het oude gewestbestuur steeds gewerkt heeft, ook zorgen voor opvolging.

Zondag is er afscheid genomen en is er tijd genomen om dankjewel te zeggen aan: Anja Van den Bergh (secretaris + voorzitster), Philip Scharlaeken (gewestmonitor, parcoursbouwer) en Nora De Meyst (spelverantwoordelijke).

In dit geval zeggen beelden meer dan woorden, zelf LRV directrice Inge Van Dael was present op het LRV tornooi in Lint.
We hebben al heel wat successen geboekt op de pony LRV wedstrijden, en hierbij dan ook nogmaals onze dank voor al dat werk achter de schermen!

Voor ponyruiters is LRV een zegen.  Naast het springen wordt er ook aandacht geschonken aan dressuur, voor sommigen tegen wil en dank.
Nicola Philippaerts en Jos Verlooy hebben ook hun roots binnen LRV.  Zij maken deze week deel uit van de Belgische equipe in Herning, waar het Europees Kampioenschap seniors plaats vindt.

Voor meer info: via de link.   



Bron foto: Tess Dewerie