Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  SBS
Dekgeld:600 excl. BTW, excl verzendings-,veeartskost
Sperma:vers,


Cassini I  Capitol  Capitano 
Folia 
Wisma  Caletto II 
Prisma 
Great Hope  Grannox  Grannus 
Panama 
Julia  Wodan 
Juliana 

Foto's

Catalano DH

°2002 | hengst | schimmel | 1m68 | Oldenburg

Catalano is een mooi en modern paard. Catalano is een paard met heel veel inzet en een bijzonder braaf karakter.
Hij is heel gemakkelijk te rijden, en dat is zeker een kwaliteit die hij aan zijn kinderen kan doorgeven.
Catalano is een concourspaard. Dat toont hij in de hengstencompetitie. Hij heeft de eindoverwinning behaald in de hengstencompetitie voor de 6-jarige goedgekeurde hengsten!
Ook in de nationale cyclus van de 6-jarige paarden presteert hij heel regelmatig. Hij weet bovendien een overwinning te behalen van de cycluswedstrijd 6-jarigen in Welkenraedt. Als 7-jarige doet hij mee aan de GP Zandhoven, en hij toont meteen wat hij waard is door beslag te leggen op een 2e plaats.
Deze prestatie is ook andere ruiters niet ontgaan... In november 2009 verhuist Catalano naar de stal van de Italiaanse ruiter Natale Chiaudani, die veel van Catalano verwachten.

Zijn vader Cassini I is zijn carrière gestart met Bo Kristoffersen. Achteraf heeft Franke Sloothaak met Cassini I bijzonder mooie resultaten behaald op Grand Prix-niveau.
Bekende zonen van Cassini I zijn o.a. Cumano (Jos Lansink) en Eurocommerce Berlin (Wim Schröder)

Zijn moeder Great Hope was een veelbelovend sportpaard, maar ze is wegens een schouderbreuk op de leeftijd van 6 jaar uit de sport genomen en ingezet in de fokkerij.
Ze is een dochter van Grannox. Grannox voert het bloed van 5 Hanoveraanse en Westfaalse topverervers.
Zijn vader Grannus heeft heel wat nakomelingen op topniveau gegeven. Top Gun (v. Grannus) was samen met Jan Tops goed voor Olympisch teamgoud in 1992, en ook goed voor een 5e plaats in het individueel klassement.

Palmares
2e plaats hengstenproef Jumping Mechelen 2007, winnaar van de hengstenproef Moerzeke (1/2/08); winnaar hengstenproef Jumping Hasselt 21/2/08, 2e plaats finale hengstenproef Oud-Heverlee (14/3/08), winnaar eindklassement hengstencompetitie 07-08, 2e plaats wedstrijd 6-jarige paarden Lommel (18/5/08), 8e plaats cyclus 6-jarigen Moerzeke (8/6/08), winnaar wedstrijd 6-jarigen klassieke cyclus Welkenraedt (20/7/08), winnaar hengstenproef Moerzeke (30/1/09), 2e GP CSN Zandhoven (29/8/09), 8e plaats 1.40m proef CSI*** Saint-Lô (16/10/09)