Gekeurde hengst
Gekeurd voor:  AES
Dekgeld:€ 600 excl BTW,excl veearts-,verzend.kosten
Sperma:vers, diepvries,


Dobel’s Cento  Capitol  Capitano 
Folia 
Viola XI  Caletto II 
Lady Legende 
Las Vegas  Landgraf I  Ladykiller XX 
Warthburg 
Gräfin  Golddollar 
Antje 

Foto's

Cento Lano

°1994 | hengst | schimmel | 1m74 | BW

Deze mooie, grote en moderne hengst heeft zichzelf op internationaal vlak al verschillende keren in de kijker gelopen. zo werd hij ondermeer winnaar van de GP in Moorsele onder het zadel van Patrick Spits. Ook zijn nakomelingen, stuk voor stuk rijtypische paarden met maat, bewijzen zich op de sprong. Zo behaalde Shamrock de Leuze (Cento Lano x Renville) op het BK te Gesves (‘06) nog een 1ste plaats bij de 4-jarigen. Ook Belvedère van de Dwerse Hagen doet het uitstekend. Hij won al diverse proeven, waaronder de cyclus wedstrijd voor de 6-jarigen te Zandhoven. Belvedère is één van de +- 10 kinderen van de eerste jaargang van Cento Lano. Ook de Belgische ruiter Maurice Van Roosbroeck heeft een zoon van Cento Lano, m.n. Dylano, die als 8-jarige Grand Prix niveau haalt. Op zijn 9e wordt hij maar liefst 2e in de CSIO**** Grote Prijs van Lummen!

De moeder van Cento Lano voert het bloed van de legendarische Landgraf I, die hier geen introductie meer behoeft.
Zijn vader Dobel’s Cento (Capitol I x Caletto II) liep met Otto Becker op wereldniveau een winstsom van maar liefst 1 miljoen euro bij elkaar.


Palmares
Winnaar GP Moorsele 2005, 2de GP Dinard 2003, 5de GP Blaye 2003, 3de GP Brasschaat 2005, 2e eindklassement cyclus
6- jarigen, winnaar 1.50m rubriek CSI*** Rosa Vicenza (2007), winnaar 1.35m CSI*** Lons-Le-Saunier 2007, winnaar Grote Prijs Juniors 1.40m Beervelde (3/8/08) met Lennart V Vlaenderen...

Nakomelingen