Heartbreaker  Nimmerdor  Farn 
Ramona 
Bacarole  Silvano 
Orchidee 
Aurelia vd Bisschop  Nabab de RÍve  Quidam de Revel 
Melodie 
Urielle van de West Gavers  Skippy 
Halla 

Foto's

Dollar van 't Eigenlo

°2003 | ruin | vos | 1m62 | BWP

Dollar van 't Eigenlo kan wel eens een hele grote worden. Hij is de kersverse Belgische Kampioen bij de 7-jarige paarden met zijn ruiter Joe Clee.
De mentaliteit van Dollar heeft hij van jongs af aan.
Dat hij talent had is ook niet onopgemerkt gebleven. Joe en Dollar hadden graag deelgenomen aan het Wereldkampioenschap in Zangersheide, maar 2 weken voor dat kampioenschap vertrok Dollar naar Canada.

Hij wist zich te selecteren voor de finale van de Darco-Cup tijdens zijn eerste rondje als 4-jarige in een binnenpiste.
Tijdens die finale op Jumping Mechelen was hij ook niet onder de indruk. Hij had pech op de laatste hindernis, maar bijzonder knap.

Als 5-jarige is hij onder het zadel gekomen van Joe Clee, die ook in Dollar een paard voor de toekomst ziet. Joe heeft gelijk gekregen, en werd in 2010 kampioen bij de 7-jarige paarden in Lummen.

Hij heeft het vermogen van zijn vader; Heartbreaker. Hem moeten we al bijna niet meer voorstellen. Zelf heeft hij zijn sporen verdiend in de sport, en ook de kinderen van Heartbreaker bewijzen zich in de sport.

Langs moederszijde vinden we nog prestatiebloed. Moeder Aurelia Van den Bisschop is in eigendom van stal De Kalvarie, en heeft onder het zadel van Jeroen Schepers op internationale wedstrijden deelgenomen. Aurelia is een dochter van Nabab de RÍve, die met Philippe Lejeune deel uitmaakte van het team dat brons behaalde op het WK in Jerez de la Frontera (2002).

De grootmoeder van Dollar; Urielle van de Westgavers is nog steeds actief in Nederland in de military.
In 2008 is ze samen met amazone Hella Van der Horst nog zeeuws kampioen geweest en hebben ze zich geselecteerd
voor de Nederlandse kampioenschappen. Urielle heeft 3 veulens gehad. De eerste is de moeder van Dollar. De tweede is Whisper Lady (v. Orlando), geboren in 2004. Ze is op 4-jarige leeftijd ster met 85 punten voor reflexen en 80
punten voor springen (heikant), met een opmerkelijk achterbeen gebruik.

Palmares
Finalist Darco-Cup Mechelen 2007 (team Heartbreaker 1), 1 fout op het Belgisch kampioenschap Gesves 2008 (1 foutloze manche), Kampioen van BelgiŽ 7-jarige paarden!