Va-Vite  Heartbreaker  Nimmerdor 
Bacarole 
Rapsody  Clinton 
Melody 
Withney vd Dwerse Hagen  Withney vd D H (Codex)  Carthago 
Imke 
Jade Du Ri d'Asse  Feo 
Elize de Lauzelle (Goldfisch) 

Foto's

Viace Houston DH Z - Belgium

°2010 | merrie | bruin | Zangersheide

Met Viace Houston hebben we een heel speciaal veulen dat op de veiling kwam van 2011. Zowel Withney van de Dwerse Hagen als Va-Vite zijn van kapitaal belang bij de ontwikkeling van Stal Ceulemans, zoals nu gekend. Withney is jaren hét paard geweest dat het niveau van de stal heeft omhoog gebracht en naam heeft gegeven aan De Dwerse Hagen.
Geen enkele hindernis is te hoog of te moeilijk voor haar, steeds is ze paraat. Ze won zelf al tal van wedstrijden, ze plaatste zich van haar 8e jaar tot op meest recente Belgisch kampioenschap 4keer op een rij voor de finale, waar ze dit jaar nog 5e werd. Ze maakte regelmatig deel uit van het Belgische landenteam. Withney heeft al een serieus palmares, hier enkele hoogtepunten uit haar carrière: dubbel nul in landenprijs te CSIO**** Praag 2007, 3e plaats GP CSI**** Luik 2007, foutloos in de Nations Cup CSIO Lissabon (25/5/08), Winnaar GP CSI*** Lons-Le-Saunier (15/6/08), 2e plaats Grote Prijs CSIO Dublin (10/8/08), winnaar GP CSI Beervelde (2/8/09). Met haar bijdrage door een foutloze rit in de Nations Cup CSIO van Linz dit jaar, heeft Withney mee bijgedragen tot de promovering naar Super League.

Viace Houston DH Z is een bijzonder mooi veulen, ze heeft helemaal het hoofd van haar moeder Withney, en ze heeft alles mee om een mooie toekomst voor zich te hebben.

Ze is de volle zus van Veneto DH Z, en hij heeft op 2-jarige leeftijd al bewezen dat hij heel hoog en in de manieren kan springen..

Viace Houston verhuisde na de Feestveiling 2011 naar de stal van Gilbert De Roock en Pilar Cordon.