24-03-2013

Feestveiling; dromen van Jamaica ! Geniet alvast van de intro!

We hebben met de Groentenjumping al vanalles meegemaakt. Maartse buien, aprilse grillen,  voor ons goed gekend, en al lang geen verrassing meer.

Deze laatste winterprik met een sneeuwtapijt er boven op, is toch wel heel verrassend voor de tijd van het jaar.
De voorbereidingen lijden er niet onder, het verloopt allemaal volgens plan!

Eerlijkheidshalve moeten we zelf toegeven dat we dromen van de zon.    De weersvoorspellingen lijken ons toch gunstig gezind.  We zouden tegen volgende week een temperatuursstijging mogen verwachten met 10°C, dat is niet niets!   Als u droomt van de zon, kom dan vooral volgend weekend langs op de Groentenjumping.      We zorgen voor een aangename temperatuur in de tent.  En als u bijvoorbeeld droomt van Jamaica, dan kan je die gewoon terug vinden in onze  veilingcollectie!  


De intro van de Feestveiling kan je alvast bekijken; www.youtube.com/watch.   Gewoon genieten, dankzij Laure , trotse eigenaresse en hevige supporter van onze Feestveiling-ambassadeur Zafir.
Laure Henri zal zelf internationaal deelnemen bij de 6-jarige paarden.   Ze zal Zafir meebrengen, die dan ook gepast gehuldigd zal worden voor het begin van de Feestveiling op zaterdagavond 30 maart.

We hebben ook een feestelijke afsluiter gevonden, met een optreden van Coco Junior!  De sfeer en het zomerse gevoel zullen zeker te vinden zijn in St-Katelijne-Waver!  Voor meer info: www.cocojr.com/new/Cocojr..html
Het optreden van Coco Junior is voorzien op 30 maart omstreeks 23u.   Niet te missen!!!