14-04-2015

Mooie presentatie op kijkdag 13 april, we blijven op afspraak beschikbaar!

 De paarden van de internetveiling hebben zich gisteren heel goed getoond aan het publiek.  
Onder het zadel zeker enkele blikvangers met o.a. Jarreau DH Z (Va-Vite x Darco), volle broer van gekeurde dekhengst Vondel DH Z die onlangs verkocht werd  naar Amerika. 

Een andere merrie die we met pijn in het hart naar Amerika zagen vertrekken, was de Limbus-dochter Lady Mc Beth.  Bijzonder competitief was ze,met een prima mentaliteit.   Kwaliteiten die ze ook aan haar kinderen heeft gegeven.

Bij de vorige Troostwijk-internetveiling, is haar toen 4-jarige dochter Valenthe DH Z verkocht naar de internationale ruiter Max Kühner.  Nu komt er een 6-jarige volle broer van Valenthe DH Z in de veiling.   Ook Valdagno liet zich gisteren positief opmerken, hij sprong met veel techniek en overtuiging.

 
De volgende dagen zullen we meer paarden even individueel in de kijker zetten, om een beter beeld te geven van de collectie.

Het is trouwens een volledige collectie, voor ieder wat wils.   Gisteren mocht onze 14-jarige zoon Thibeau Spits mee de paarden en pony's voorrijden.  Daarbij ook de 12-jarige ruin Ben d'Aelsterhof Z.  Samen met James Peeters heeft deze Ben, zoon van Balou du Rouet, ervaring tot 1.45m niveau.   Thibeau reed dan ook erg gerust naar de hogere hindernissen.  Een ideaal paard voor elke scholier of junior, wist hij zelf te zeggen.  

De kijkdag waar we de paarden naar het grotere publiek laten zien, is achter de rug.  Nu is het tijd om voor iedereen individueel meer uitleg te geven.  Maak gerust hier een afspraak om de paarden zelf te proberen, of nog eens te bekijken.

Dat kan nog tot en met zondag 19 april.  Maak best een afspraak hiervoor per mail op info@stal-ceulemans.be, of via telefoon op 0474/898.552 (Kristel Ceulemans) of 0499/14.52.83 (Jef Goossens).
 
Er waren ook andere prima presentaties onder het zadel en in vrijheid.   We komen daar graag opt terug met ook de videobeelden van de presentatie. 


Video's
Thibeau presents Ben, nr. 17