01-08-2017

Startlijsten voor ponyoefenjumping in bijlage! Paarden kunnen ter plaatse inschrijven op 2 augustus

Op woensdag 2 augustus zijn de paarden welkom voor oefenparcoursen vanaf 17u.  Een mogelijke timing zou de volgende kunnen zijn, maar veel is afhankelijk van het aantal combinaties die we zullen zien verschijnen nu woensdag.  

17u: 60 cm

17.30u: 70cm

18u: 80 cm

18.30u: 90 cm

19.30u: 1m

20.30u: 1.10m

Uniform is niet verplicht, uiteraard een ruiterhelm wel.   Het is om te oefenen, om een vlot verloop van de avond te kennen, is evt hulp toegelaten bij de jongere paarden.  We zouden wel willen toezien dat er per combinatie max 2 minuten tijd genomen wordt.  We laten de paarden steeds met 3 tegelijkertijd binnen, zodat iedereen al op tijd kan wennen aan de omloop en de hindernissen.     

Voor de ponyruiters moeten we het beter organiseren naar timing toe.   Daar hebben we in de bijlage de startlijsten, timing, en enkele afspraken.

Voor de wandeling op 3 augustus, spreken we dus af aan de binnenpiste om 17u met een eerste groep, en rond 19u met een 2e groep.  Hou het veilig, en geniet van het mooie ruiterpad in Sint Katelijne Waver, samen met enkele begeleiders van onze stal. 

Zowel op woensdag als donderdag, is er drank en zijn snacks te verkrijgen aan democratische tarieven.  Voor de BBQ op donderdagavond moest er op voorhand ingeschreven worden.  Mocht je toch nog willen inschrijven, kunnen we ons best doen bij de traiteur Groenhuis om nog bij te bestellen.  Doe het dan snel, ten voordele van het LRV ponygewest Mechelen- Kontich op lrvponygewestmk@gmail.com.      Binnen het ponygewest Mechelen Kontich, zijn enkele jeugdruiters bijzonder sterk geworden.   Er wordt even de tijd genomen om Jeroen De Winter, Dimme Dhaese, Caro Belle De Hornois, Thibeau Spits en Lies Malisart te feleciteren voor wat ze bereikt hebben, door hun inzet, en hen verder veel succes toe te wensen.   Het worden dus 2 gezellige avonden, iedereen bijzonder welkom!


Documents
Afspraken outdoor 3 augustus
Timing outdoor 3 augustus
Startlijst outdoor pony's 3 augustus