02-01-2021

Welkom in de Club Groentenjumping !

 Graag willen we u een sportief, gezond en gelukkig 2021 toewensen, vanuit onze club Groentenjumping.

Wat een jaar is 2020 geweest, maar gelukkig konden we nog terugvallen op onze sport en onze paarden/pony’s om die moeilijke periode toch zinvol door te brengen. 

 

Als je vorig jaar een licentie had, dan ben je nog verzekerd tot en met 31/1/2021.      Meer informatie over de licenties en voorwaarden kan je vinden via:  https://www.paardensport.vlaanderen/nl/lidmaatschap

 

 

Voor de recrea-licenties kan je via onze club jouw verlenging in orde maken.  De standaard-verzekering kost 18 euro om enkel in lessen te rijden.  We raden de uitgebreide individuele verzekering aan, die 15 euro duurder is, en op 33 euro uit komt.

Ruiters die bij ons lessen of ponykampen volgen, zijn verplicht die verzekering te nemen. 

De verzekering die bij een recrea-vergunning hoort, is geldig bij eender welke club die aangesloten is bij Paardensport Vlaanderen.  Het is dus niet nodig om een dubbele verzekering te hebben.   

 

 Voor de competitieve licenties:

 

Vanaf 5/1/21 omstreeks 9.30u zou je dat zelf in orde moeten kunnen maken via: www.equibel.be, als het een hernieuwing betreft.   Daar zit de standaardverzekering in begrepen,  uitbreidingen kan je zelf naar keuze toevoegen.

Deze licentie is nodig om inschrijvingen te kunnen doen, of kandidaturen aan te vragen.    Voor een eerste competitieve licentie, of met buitenlandse nationaliteit, duurt het soms langer.  Hou daar rekening mee, en wacht niet de laatste moment af.  

Ben je nog geen lid van een club bij Paardensport Vlaanderen en wil je hiervoor beroep doen op Club Groentenjumping, neem dan ook even contact op per mail op kristel@groep-ceulemans.be.

We hebben regelmatig extra activiteiten,  de kalender van 2021 met het volledig programma van de Groentenjumping komt weldra op:  http://www.stal-ceulemans.be/clubgj/nl/kalender 

 

 

Als je extra vragen, opmerkingen, suggesties,.. hebt, laat het gerust weten.   

 

We kijken uit naar een sportief en leuk 2021, we wensen jou en je familie het allerbeste toe!  Stay safe en nog even goede moed houden!


Team Groentenjumping