26-06-2009

Franse topruiters met paarden afkomstig van "Stal Ceulemans" in Canteleu.

Genieten in Frankrijk, maar het geluk net niet aan je kant hebben. Dat is het scenario voor Patrik tot nu toe, die al aan de start kwam met Biba en Vakilly.
Deze 2 merries willen zo voorzichtig zijn en meewerken, ze sprongen top. Patrik wou rijden voor de tijd, maar kreeg vandaag met elk één pechfout, en dan tuimel je in het klassement. Maar het is fijn om talent bij te hebben.
Er is in Canteleu ook ander talent aanwezig, dat bij ons is groot geworden.
Vinca Major van Vlieringen (v. Dominard) is al jaren een vaste kandidaat voor een klassering in een Grote Prijs met Pauline Guignery.
De Heartbreaker-zoon Topinambour is een beloftevol paard voor de Française Penelope Leprovost.
Vandaag heeft Patrik ook een andere Heartbreaker-zoon opgemerkt die twee jaar geleden vertrok. De 8-jarige Umbro Uno zal weldra uitgebracht worden door niemand minder dan Julien Epaillard. Umbro Uno kwam als veulen bij ons en we konden ook al wel zijn dat hij een fijn concourspaard zou worden, toen we hem verkochten.
Vandaag toonde hij zich heel goed in Canteleu. Pauline Guignery ging informeren, en de huidige eigenaars wisten te vertellen dat hij van bij Patrik Spits kwam.
Pauline kon die mensen meteen antwoorden, dat ook haar toppaarden van bij ons kwamen. Dat is natuurlijk publiciteit voor onze stal. We zijn ook heel tevreden dat klanten achteraf gelukkig kunnen zijn met hun aankoop.
Vandaag moet Patrik even niet meer denken aan de "commerce", maar mag hij zich concentreren op de sport.
Straks komen Alvaceno en Withney nog aan de beurt.
http://www.jump-results.com/OPEN/canteleu09.htm