29-08-2009

Va-Vite 2e in 1.40m op zaterdag, Butterfly 6e op vrijdag in Zandhoven.

In Zandhoven hebben ze absoluut moeite gedaan voor hun nationale concours, en dat kunnen de ruiters zeker appreciëren.
Wat we ook kunnen appreciëren, dat is de inzet van onze paarden. Op vrijdag bleef Butterfly mooi foutloos in de 1.40m proef, en werd daarmee 6e. Ook op zaterdag liep het voor Patrik goed in de 1.40m proef met onze hengst Va-Vite. Enkel Marcel Rombauts was sneller, maar we zijn dan toch tevreden met de 2e plaats en deze prestatie.
Op vrijdag sprongen Wrangler en Ambassador zich in de prijzen van de 1.30m proef, met een 7e en 4e plaats. Op zaterdag was het Vakilly, die 3e werd in de 1.30m proef. Jens vd Voorde had Amaryllis goed aan het springen, en werd 7e in dezelfde proef.

Onze aandacht gaat dit weekend vooral uit naar Windsor, waar we Philippe Lejeune in de finale van het EK mogen terug zien, met de hengst Vigo. We willen hen absoluut alle geluk toewensen in de finale.
Ook kijken we uit naar de prestatie van Clarissa Crotta.
Clarissa Crotta maakte deel uit van het gouden team van Zwitserland met Westside vd Meerputhoeve. Ook individueel is dat duo er bij in de finale. En laat ons dan twee 3/4 zussen van deze Westside op onze stal hebben. Dat maakt het extra boeiend om te beginnen te werken met Felitia en Georgia vd Meerputhoeve.
http://eventcontent.hippoonline.de/421/421zeitplanENG.htm