07-07-2010

Cyber, Wrangler en Withney onderweg naar Spanje voor CSI**** La Coruna!

Toen Patrik enkele weken geleden hoorde over de selectie voor CSI**** La Coruna, was hij echt heel tevreden. Daar wou hij al jaren eens naar toe, en deze week is het zover.
Withney, Cyber en Wrangler zijn onderweg naar Spanje. Het is een hele trip waar ze voor staan, de wedstrijden beginnen pas op vrijdag.
Dat gaf Patrik de gelegenheid om nu met Va-Vite en Discovery S mee te doen in Bonheiden. Va-Vite gaat op het einde van de maand ook mee naar CSI*** Beervelde, en moet daarvoor in het wedstrijdritme blijven. Op dinsdag deed Va-Vite het al uitstekend met een dubbele nul rit in de 1.40m proef. De proef die uiteindelijk gewonnen werd door Eiken Sato.

Ons neefje Jeroen De Winter mag zijn verhuis naar Brugge ook al gaan voorbereiden. Voor Jeroen begint de beker van België pony's en scholieren al op donderdag.
Op maandagochtend vertrekt hij met vertraging de club van Kontich achterna op ponykamp. Nederland staat op zijn kop voor de wereldbeker voetbal, voor Jeroen zou een mooi resultaat in de beker van België ook al heel wat zijn!
http://www.csicasasnovas.com/eng/contenido.htm