26-07-2010

Pius Schwizer doet het met Dundee vd Dwerse Hagen!!

Enkele landgenoten waren aan het werk in Ascona, en we volgen graag de resultaten.
Bij het bekijken van de resultaten viel het ons meteen op dat Pius Schwizer (voormalig nummer 1 van de wereld) bijzonder sterk aan het presteren is met Dundee vd Dwerse Hagen (Caesar vd Helle x Passe Partout (v. Brownboy)).
We kennen de Zwitsere topruiter heel goed, en we wisten al een tijdje dat hij sterk geloofde in Dundee, 1 van onze fokprodukten.
Dit weekend heeft dit geloond in de proeven voor de 7-jarige paarden, met winst in de rubriek op zaterdag, en een 2e plaats in de finaleproef op zondag.

Het is niet de eerste nakomeling van Passe Partout die internationaal furore maakt.
Ook Bonace vd Dwerse Hagen heeft het gebracht tot 1.50m niveau en heeft al mogen opdraven voor het Oostenrijkse team. Bonace (Premium de Laubry x Brownboy) heeft ondertussen wel een naamswijziging ondergaan, en springt onder de naam Sri Lanka. Haar ruiter: Christoph Erbschwendtner.

Voor onze stal is dat zeker een opsteker. Fijn dat we nog 4 nakomelingen van Passe Partout op stal hebben. Vichy Dwerse Hagen(v. Querlybet Hero) komt als 5-jarige weldra in het werk. Dan hebben we nog 3 jongere nakomelingen van Va-Vite uit Passe Partout.
http://eventcontent.hippoonline.de/510/510zeitplanENG.htm