14-09-2010

Even bekomen van Calgary..

Vanochtend zijn we gearriveerd van Calgary, en we moeten er toch even van bekomen.
Onze conclusie van Calgary is de volgende; Dylano (zoon van Cento Lano) toonde zijn absolute klasse. Met iets meer ervaring op dit niveau had er nog meer ingezeten.
Va-Vite blijft op de goede weg, en zal met de nodige kilometers ook de hogere proeven gaan springen. Ook Niels en Rik hebben een sterk concours gereden, met een mooie overwinning voor Rik en Quarco, en bijna die 2e ronde in de GP voor Niels en Nasa (vader: Cumano). Rik heeft zelf de voorpagina gehaald van de Canadese krant, en hij heeft er natuurlijk zijn bijnaam gekregen "The Smile of Belgium".
Met Withney viel het zeker niet mee, en dat was natuurlijk hard om te verwerken. Het is geen schande om te vallen, maar het is wel een schande als je valt, dat je niet terug recht staat. Withney heeft dit jaar veel gedaan, en mag bijna genieten van rust. Ze loopt samen nog met Va-Vite het BK in Zangersheide (weekend van 23-26 september).
Deze winter hebben we (buiten Jumping Mechelen) geen ambities om wereldbekerwedstrijden te rijden.
We gaan werken aan Cyber, Cadjanine en Va-Vite om ze op hoger niveau te brengen, nog extra lessen volgen hier en daar, en dan volgend voorjaar zien waar we staan.

Dit weekend beginnen we al met de verdere opleiding op niveau van Cadjanine Z. Ze mag mee op internationale CSI** naar Neeroeteren, samen met Cyber van Vrijhern en de 6-jarige Uletta. Zowel Cyber (Sires of the World) als Uletta springen een week later in Lanaken.