16-12-2010

Steeds zijn er nieuwe uitdagingen... Eerst de Feestveiling, kataloog is klaar!

Drukke tijden zijn het. Niet enkel de voorbereiding van de Feestveiling vraagt onze energie. We zijn wel heel blij dat de kataloog klaar is. De drukker is er nu aan bezig, maar in bijlage kan je alvast het ontwerp zien..
Tijdens jumping Mechelen zijn ze zeker en vast beschikbaar op de stand.
Uiteraard vraagt Jumping Mechelen ook heel wat aandacht, en terecht! Daar doen we het een heel jaar voor, we kijken er steeds naar uit.
Naast Patrik mag ook Ivan Dalton internationaal deelnemen. Ivan rijdt de wedstrijden voor de -25 jarigen, waar tal van jeugdige beloften het tegen elkaar opnemen. Ivan neemt hiervoor Cashmira DH Z en Alvaceno.

Ondertussen is er ook de kalendervergadering geweest. Het is nu zeker, de Groentenjumping wordt opnieuw een Gold League wedstrijd, maar kan jammer genoeg niet meer op het Paasweekend doorgaan. We zijn opgeschoven naar het eerste weekend van april, van 1 tot 3 april. Tijdens het Paasweekend (23-26 april) vindt de internationale wedstrijd in Antwerpen plaats, dus dat was geen optie meer.

Een andere zaak waar we nu druk mee bezig zijn, dat is met de uitbreiding van Ceulemans Loonwerken. Waar ook ons paardenbedrijf een uit de hand gelopen hobby was, was dit ook het geval met Ceulemans Loonwerken.
Onze broer Paul speelde en werkte graag met graafmachines en bobcats. Eerst op het eigen bedrijf, maar dan ook voor derden. Het werd groter en groter, maar het werd niet meer bekeken door de overheidsinstanties als een para-agrarisch bedrijf.
Het werd uitzoeken naar een industrieterrein, of het werd stoppen met de activiteit.
Het is wel een zoektocht geweest, en we kwamen uit bij de steenkappersfabriek van Luc en Vera Verschueren - Moernaut. Zij hebben hun activiteiten in België gestopt en passen nu op onze veulens in het Franse Foulayronnes, op het Domaine de Lasserre. De eerste stappen voor de overname zijn gezet, het wordt allemaal officieel in januari..

De overname vraagt toch ook wel administratief heel wat werk. Zonder dat we er echt op zoek naar zijn, zijn er altijd uitdagingen, en die proberen we niet uit de weg te gaan.
De volgende uitdaging is zeker en vast onze feestveiling. We hopen dat jullie het alvast de moeite waard vinden! Veel leesplezier in de kataloog. Dit weekend komt de hele collectie, met de video's on-line.
http://www.jumping-mechelen.com