14-06-2011

Jumping Aalst, du 16 au 19 juin, avec Va-Vite, Lady Mc Beth et Don G.

Het was toch even vreemd opkijken zondagochtend. Onze website gekraakt, of hoe heet dat met een goed woord.
Wie heeft daar nu tijd voor om met zoiets bezig te zijn? Er waren enkele nieuwsberichten weg, maar gelukkig niet geraakt aan de fiches van de paarden. Ook al is het niet helemaal volledig, er is toch al heel wat tijd en energie in gestoken.
Persoonlijk vind ik een "hacker" iemand die teveel heeft aan energie, en er te weinig positief mee aankan. Ik kan verkeerd zijn.. Wij proberen met onze energie iets positief te doen, en van onze paarden iets te maken.
We weten dat we dat helemaal niet alleen doen. Het begint al van bij de opfok. Dan moeten we een welgemeende dankjewel doen, aan al die mensen die ons daarbij helpen.

Het maakt het ons mogelijk om met de jonge paarden door te groeien tot internationaal niveau. Dit weekend een mooie 3 sterrenconcours, in Aalst. Patrik trekt er naar toe met Don G, Va-Vite en Lady Mc Beth. Don G liet in Loenhout goede vorm zien, en als hij niet de laatste fout in de barrage had, won hij de 1.25m GP Vor..

Ook Uphelia DH (Lapaco) en Ulano DH zullen aanwezig zijn in Aalst. Ulano (v. Cento Lano) springt de 1-ster rubrieken met Thibault Lejeune, onder het toeziend oog van vader en wereldkampioen Philippe Lejeune.
http://www.jumping-aalst.com/nl/home/