24-10-2011

Volgend weekend is de jeugd aan zet, Gold League Hulsterlo, LRV Kontich.

Nu zondag hebben we onze eerste indoor van de LRV met de pony's. Meteen in organisatie van onze club, LRV Kontich. Nog even puzzelen dat al onze pony's er wel geraken, want het zijn er heel wat.. Onze 6 ponyruiters Mieke en Julie Ceuterick, Nathalie en Jorgen De Winter en Marnick en Thibeau Spits zullen deze winter heel wat ervaring kunnen opdoen.

De meer ervaren wedstrijdpaarden mogen dit weekend ook van stal, voor een Gold League wedstrijd in Hulsterlo. Op vrijdag en zaterdag zullen Patrik en Jonas Vervoort daar deelnemen.
Vanaf nu gaat het in een rechte lijn naar onze feestveiling op 7 januari. Er zullen ook enkele interessante wedstrijdpaarden geveild worden.
Dit weekend is er een nieuwe Wereldbekermanche in Lyon. Voor België komen aan de start: Rik Hemeryck en Philippe Lejeune. Het is een opsteker voor onze stal dat Zafir (v. Oramé), samen met Jérome Hurel zal deelnemen in de nevenproeven van de concours van Lyon. Zafir was één van onze veilingpaarden van januari 2011. Zo snel kan het allemaal gaan!
http://www.equitalyon.com/acs/servlet/getDoc?id=2970&m=3&cid=8312