09-11-2011

Last minute wedstrijd, onderweg naar CSI*** Montpellier van 10 tot 13 november!

In de winter moeten we de kansen benutten die we krijgen. Het is algemeen geweten dat de basis van de goede Belgische ruiters best groot is, en de startplaatsen beperkt.
Vanochtend werd duidelijk dat Patrik kon deelnemen aan de concours in Montpellier. Geen tijd om te aarzelen, maar om te organiseren.
Enkele uren later is Patrik dan onderweg met Euphony Cadjanine Z en Uletta. Samen met Niels Bruynseels, José Thiry, François Mathy Jr en Cindy Vanderstraeten zal Patrik er ons land vertegenwoordigen.

In eigen land was er anders ook een wedstrijd op het programma, en zullen er enkele kleine wijzigingen moeten gebeuren om de afwezigheid van Patrik op te vangen.
Op vrijdagnamiddag zullen niet minder dan 60 ploegen, met telkens 3 ruiters, op zoek gaan naar hun start-ticket voor Jumping Mechelen. Het is in Hulsterlo immers de selectie voor de Darco-cup. Drie nakomelingen van een zelfde vaderdier springen in hetzelfde team. We zullen met heel wat teams present zijn. Slechts 8 teams mogen door naar de finale in Mechelen. Enkele weken geleden hadden we zelf ons "dreamteam" bedacht met Uletta, Centolien en Cashmira. Ook Uletta zal er dus niet bij zijn, om het team van Cento Lano naar Jumping Mechelen te loodsen. We zouden het misschien kunnen vragen aan Dylano, maar die zal waarschijnlijk in Mechelen wel andere parcoursen voorgeschoteld krijgen, als kersverse Belgisch Kampioen. Laat ons dan maar gewoon proberen met Belle de Brukom, en zien hoever we geraken.
Ook het team van Heartbreaker kan voor zijn kansen gaan. Onze neef Jeroen De Winter mocht het vorig jaar al een keer proberen met Va-Vite. Ook deze keer nemen zij de hoogste reeks voor hun rekening, samen met Don G (Jordy Oostvogels) en Versace vd Ruitershoeve (Jonas Vervoort), is dit op papier alvast een sterk team. De startlijsten zijn te vinden via de bijlage.

Meer info over de concours in Montpelier, via de link.
http://www.cheval-montpellier.com/64524723/0/fiche___pagelibre/&RH=1282210241037&RF=1282209864098