27-12-2011

Mechelen loopt als een trein, uitslagen via de link!

Jumping Mechelen is begonnen, en voor je beseft zijn we bijna halverwege. Dag 3 begint, dan mogen we graag al even een stand van zaken geven.
Joe Clee is in super doen, met bijna een hatrick op de 2e dag. Winst in de 2-sterrenrubriek met Diablesse de Muze, winst in de proef 6-jarige dekhengsten met Vedet de Muze, en "slechts" de 2e plaats in de proef voor de 7-jarigen met Utamaro. Daar ging de winst naar Harry Smolders en Emerald.
In de Sires of The World, hoofdrubriek van dag 2, geen barrage voor Va-Vite. Patrik en Va-Vite kregen 1 fout in de basisomloop.
Slechts 1 combinatie bleef foutloos in de barrage, Gregory Wathelet met Copin vd Broy.
Hetzelfde scenario in de Belgian Breds, internationale proef voor Belgisch gefokte paarden. Patrik kreeg in de basisomloop 1 fout met Withney. Haar tijd was net niet snel genoeg om door te stoten naar die 2e omloop, tegen de tijd.
Er bleef maar 1 combinatie dubbel foutloos, winst was voor youngrider Alexander Cumps met Cru d'Avril.

In de proef van de 4-jarige dekhengsten ging de 2e plaats naar Caspar met Bart Bomeré. Caspar (Verdi x Ramiro) werd begin dit jaar aangekocht bij ons op de Feestveiling. Bontfire Sensation, goedgekeurde dekhengst die zich dit jaar aanbiedt op de feestveiling, kreeg 1 fout in de basisomloop bij de 4-jarigen.

Op dag 3 komt nu ook Jonas Vervoort in actie. De proeven voor de ruiters, jonger dan 25, zal hij rijden met Don G en Lady Macbeth.
De eerste beker die in Mechelen overhandigd werd, die ging naar ons nichtje Mieke Ceuterick met Xander. In dezelfde proef werd onze zoon Thibeau Spits mooi 4e met Saartje, en neef Jorich Spits 2e met Habiti. Op maandagnamiddag won diezelfde Jorich de ponyrubriek met Sarina.
Patrik is ook gebrand om goede resultaten te halen; we hopen zeker dat dit mag lukken. Hij komt op woensdag in actie met Va-Vite, Cadjanine en Withney.
http://results.scgvisual.com/2011/mechelen/