14-01-2008

Oproep voor paspoort van Va-Vite...

Bij deze doe ik een oproep naar de man die me 1,5 maand geleden gebeld heeft.. Na de goedkeuring van onze dekhengst Va-Vite voor het studbook Zangersheide, moesten we zijn stamboekpapieren bezorgen aan Zangersheide. Bij de nieuwe FEI paspoorten worden de stamboekpapieren mee in het paspoort opgenomen. Dat document werd per aangetekend schrijven opgestuurd naar Zangersheide, en ze zouden het zo spoedig mogelijk terugbezorgen. In de maand november kreeg ik telefoon van een Nederlander die per ongeluk de officiële stamboekpapieren had toegekregen. Vergissen is menselijk, en ik wil zeker geen vinger wijzen naar iemand bij Zangersheide. Blijkbaar zouden zijn papieren niet naar ons, maar naar iemand in Nederland verstuurd zijn. De man beloofde me dadelijk de stamboekpapieren naar ons adres toe te sturen. Ik heb gevraagd als er kosten waren dat we die zouden vergoeden, maar dat was voor hem geen probleem. Ik ben toen vergeten meer uitleg te vragen, ook geen telefoonnummer gevraagd.
Allemaal niet slim natuurlijk, maar we hebben achteraf de stamboekpapieren nog niet terug..
We hebben ons al enkele keren op wedstrijd met een copy kunnen behelpen, maar tegen de jumping in Zwolle (13 en 14 februari '08) hebben we absoluut dat FEI paspoort nodig.
Op Zangerheide hebben ze ook alles gedaan wat ze konden, zoals de fokker gecontacteerd, maar ook geen resultaat.
Als iemand me kan verder helpen, graag zo snel mogelijk.
Anders moeten we sowieso alles in het werk zetten om een duplikaat aan te vragen, en dat kost ook wat geld en tijd.
Met Va-Vite zelf gaat het gelukkig allemaal uitstekend. Ook zijn moeder Rapsody springt tegenwoordig de pannen van het dak.