02-03-2008

Na Provinciaal nu ook de Nationale titel voor Bjorn Beuckelears in de klasse midden

De sfeer was opperbest daar in Leuven talrijke supporters van de verschillende provincies kwammen hun ruiters moreel bijstaan .Oa één welgekend persoon die goed liet horen wie de ruiters en helpers van de GJ waren.Dus ambiance alom.
In de klasse Zwaar streden 11 comb na een foutloze rit voor de titel, 6 bleven foutloos en drie konden onder de 30 sec in de barage blijven.De overwinning ging naar Storms Geert met Ritouch v d pereboom uit West Kapelle gevolg door Schepers Joris met sissi en Copin Muriel met Vanmelies.Op de 8 st plaats onze GJ ruiter Sven Laveren met Revana zij hadden één balk in de barage.
In de klasse midden was zoals reeds vermeld de overwinning voor Bjorn Beucklears met Chelsea na een ademloze barage in 28.94.de enige die onder de 30 sec bleef. Op de 2 de plaats Conninx Frederik met Atoronto v d Kopshoeve en op 3 Raf Cooremans sponser en helper van de GJ met Moreno (deze comb had een beetje pech in de barrage,bij het omstoten van een niet te rijden hindernis werd de tijd gestopt om weer op te bouwen waardoor Raf geen reele tijd had)
In de klasse licht was de overwinning voor De Smet Stefaan met Cressida v d maltahoeve zilver voor Commeren Laura met Coeur d Amoure en brons voor Willem Raf met Brielle .
Uiteindelijk was er nog het interprovincie kampioenschap dat gewonnen werd door de provincie Oost Vlaanderen deze equipe bestond uit Geeroms Gert (0-0)Stevens Stijn (8-0)Temmerman Bart (0-4)en Noens Christophe (0-0). Zilver was voor onze provincie met Dirk(4-0)en Wim (4-4)Vinckx ,Walter van Masenhoven(8-0)en Sven Laveren (0-0)en brons ging naar de prov.Limburg.
Het was een fijne dag één die ons liet zien dat LRV ruiters toch één grote familie zijn.

Source: marina