21-04-2008

Mega-organisatie wedstrijd Jonge paarden Emblem; een pluim voor de jury's en co.

We mogen tevreden zijn over onze deelname in Emblem.
De hengsten hadden wat pech, maar Dame Blanche (v. Clinton)(ruiter: Wim Vinckx), Cairo (v. Cento Lano), Callide (v. Carpaccio) en Donatella (v. Lys de Darmen) hebben toch de eer van onze stal kunnen redden. Ze waren bij de 5-jarigen allemaal foutloos in de barrage, en werden zo ex aequo 1e!
Dankjewel en proficiat aan ruiter Bram Blockx. De overwinning bij de 6-jarige paarden was voor Ils Lenaerts van LRV Pulderbos met Valintina. Deze Valentina is een dochter van Prisca en gefokt door Huub Van Aert, één van onze helpers bij de Groentenjumping. Een dikke proficiat, aan Ils en Huub!

Het is ondertussen in Emblem een mega-organisatie geworden, waar de 4-, 5- en 6-jarigen paarden op 1 dag kunnen springen, en waar ook dressuurwedstrijden worden ingericht.
's Morgens om 8uur kwam de eerste springruiter al binnen, en ze hebben doorgewerkt tot 21u.
Voor de jury's en medewerkers zijn het bijzonder lange dagen. Allemaal vrijwilligers, dat kan tellen! Een pluim voor die mensen en voor de organisatoren!
Volgende week staat er opnieuw een wedstrijd van de jonge paarden op de agenda in Emblem.
Onze 6-jarige paarden (waaronder de hengsten Opium, Catalano, Va-Vite en Cyber) gaaan dan op cyclus-wedstrijd naar Hulsterlo. Bram gaat het volgende week nog eens proberen in Emblem, en hoopt op enkele selecties voor de nationale wedstrijd van de jonge paarden. Succes ermee.