06-06-2008

De Handen in elkaar.

De VLP, Vor en enkele ruiters slaan de handen in elkaar.
Persoonlijk hebben we nog niet de eer gehad om Piet Imschoot te leren kennen.
We hebben een schrijven ontvangen van VLP met wat meer info, en via deze weg dragen we ons steentje graag bij.
Na een ongeval met een paard in december '07, zijn de gevolgen voor Piet van blijvende aard.
Het zal als vader van 3 kinderen hard aankomen, dat hij te maken heeft met een verlamming van de onderste ledematen.
Omdat het emotioneel een hele slag is, en dan ook financieel de gevolgen ook zwaar zijn, slaan de ruiters de handen in elkaar.
Op zaterdagavond 5 juli is er een paardenhappening in de Kraal te Zandhoven, en de opbrengst gaat integraal naar de familie Imschoot. Meer info kan je vinden op de website: www.youngstables.be.
Hopelijk mag dit een succes worden.

Zelf moet ik vandaag ook beroep doen op enkele bereidwillige zielen... Ik ben al enkele dagen aan het prutsen om die videobeelden van de hoogtepunten van Madrid, Lissabon en Vimeiro nu eindelijk eens on-line te krijgen.
Straks zal ik toch even op stap moeten gaan, en hopen dat de man in de winkel me kan helpen, welke instellingen ik nu weer heb fout staan..
Waarschijnlijk zal tegen vanavond het één en ander er wel bij op staan. Wij hebben thuis al wel 20 keer gezien naar de GP-rit van Ultra Boy. Het zal wachten zijn tot volgend jaar om het nog eens live mee te maken, dat hij in een Grote Prijs start. Hopelijk kan die rit straks ook bij zijn fiche bijgevoegd worden.
Van Sherlock K en Withney zijn er zeker ook mooie parcoursen, die het bekijken meer dan waard zijn!
Nu zondag zullen de parcoursen van de paarden in Moerzeke ook gefilmd worden, zodat ook de fiches van de jonge paarden eens bijgewerkt kunnen worden. Het wordt eens tijd!
http://www.youngstables.eu