08-08-2008

Bedankt, Kristof, dankzij jou hebben we 2 cracks bij in Dublin.

Enkele maanden geleden was het even spannend rond de schimmelhengst Sherlock K. Er werd gesproken over een mogelijke verkoop.
Met de tijd kan dit inderdaad wel zijn, maar toen zou dat voor de sportieve carriere van Patrik wel bijzonder spijtig geweest zijn. Ook voor nonkel Paul Ceulemans is het steeds een feest om samen met Sherlock op concours te kunnen gaan.
De zoon van nonkel Paul, Kristof, heeft toen de helft van de eigendom van Sherlock K gekocht, waardoor hij nu nog steeds op onze stal staat.
We apprecieren dat gebaar enorm, en het is ook een extra motivatie om het voor hem goed te doen. Vandaag verjaart Kristof. Hij is er niet bij in Dublin, omdat hij als hondenfokker zijn bedrijf niet goed kan verlaten. We wensen hem van hier uit een heel gelukkige verjaardag, en bedankt.

Nonkel Paul is er hier in Dublin wel bij, en hij geniet met volle teugen. Zo dadelijk arriveren er hier in Dublin nog enkele hevige Belgische supporters, onder leiding van ons vake Jos Ceulemans. Als dat maar goed komt...