04-12-2008

Selecties voor Jumping Mechelen volgende week gekend.

We krijgen al veel vragen of we weten in welke proeven Patrik zal mee rijden.
Het is leuk dat we veel supporters in Mechelen zullen hebben. Momenteel moeten we zeggen dat we nog niet weten in welke proeven Patrik zal deelnemen.
Zijn naam wordt nog vernoemd om kans te maken om bij de 5-sterrenwedstrijden aan te treden, maar de selecties zijn daar nog niet gemaakt.
In de loop van volgende week zullen de namen van de geselecteerde ruiters voor de internationale rubrieken gekend zijn.
Uiteraard hopen we om deze keer eens bij de grote jongens te mogen meedoen. Maar we zijn niet de enigen die daar op hopen, en ook zij zijn zeker niet de minsten.

Een ruiter moet zich elke keer zo goed mogelijk bewijzen, maar toch ook het één en ander weten te relativeren.
Eén ding is wel zeker, als Patrik dit jaar er niet in geslaagd is om zich in die A-groep van Mechelen te nestelen, dan krijgt hij van ons toch nog altijd een pluim voor het werk dat hij in zijn paarden heeft gestoken. Opbouwen op een paard-vriendelijke manier.
We hebben vandaag ook nog telefoon gekregen van de nieuwe eigenaars van Adagio. Ze zijn nog altijd heel erg tevreden, en ze waren ook onder de indruk over het "horse-man-ship" bij ons op stal. De man zei me letterlijk dat hij echt het gevoel kreeg dat de paarden gelukkig waren bij ons. Fijn om dat te horen! Dat is weeral een bevestiging dat we goed bezig zijn.
http://www.paradajezdziecka.pl/parada/index.php