02-03-2009

Jan Stoffelen; nieuwe provinciaal LRV kampioen provincie Antwerpen.

Deze week zijn Jeroen en Jorgen De Winter op sportklassen met hun school, en zullen ze enkel op vrijdagavond nog kunnen trainen. Op zaterdag 7 maart (nota bene de verjaardag van onze zus Wendy, mama van Jeroen en Jorgen), zijn ze geselecteerd voor het nationaal LRV-ponykampioenschap in Oud-Heverlee. Ook onze neefjes Pieter en Jorich Spits zijn bij de gelukkigen.
De pony's zien we op zaterdag 7 maart, de paarden mogen op zondag 8 maart hun kampioenschap LRV rijden.
Voor de provincie Antwerpen hebben we alvast een sterke troef tijdens het equipe-springen met de kersverse kampioen, Jan Stoffelen en An Bingo.

Het voorbije weekend werd er ook gesprongen in Hulsterlo, waar Maurice Van Roosbroeck een mooie 2e plaats had met een zoon van Cento Lano. Hierbij het nieuwsbericht over deze prestatie:


Na een zeer spannende finale van de Grote Prijs Hippisch Centrum Hulsterlo Silver Cup was het opnieuw Kevin Spiessens die de eerste plaats op zijn palmares mocht schrijven. Met Worldbreaker was Kevin maar liefst 3 sec. sneller dan de eerste achtervolger. Een mooie 2de plaats werd gedeeld door Tom Martens met Audi's Cashmaker en Maurice Van Roosbroeck met Celano.
bron: www.stal-hulsterlo.be

(De echte naam van Celano is Dylano, uitkijken naar de prestaties van Maurice Van Roosbroeck en Dylano tijdens het komende zomerseizoen).
http://www.lrv.be