11-07-2013

Familie-bijeenkomst op Jumping With Love in Kampenhout, en nu zondag pony's in Lier.

Het is hier een bijzonder rustige week geweest.  De ponyclub van Kontich was op kamp in Lille, en daarbij onze 4 kindjes Spits en nichtje Julie Ceuterick.
Blij dat ze bijna terug naar huis kunnen, en dan mogen ze er meteen terug in vliegen.

Voor het eerst wordt er in Kampenhout de "Jumping With Love" ingericht, een regionale HGVBB wedstrijd.
Een ideale gelegenheid om onze jonge paarden en jonge ruiters aan het werk te zien.   Startlijsten en meer info via: www.equibel.be.
Patrik komt ook van vrijdag tot en met zondag aan de start in Kampenhout.   Deze en volgende week geven we liever de voorrang aan de jonge paarden.    

Nu zondag mogen de ponyruiters zich ook proberen te tonen op een volgende gewestelijke LRV wedstrijd.    De rijvereniging van Koningshooikt is organisator van dienst, en een luxe voor ons dat we dichtbij huis op concours kunnen gaan.   Plaats van het gebeuren; terreinen aan de kruising van de Wolfslei met Waversesteenweg te Lier.   Onze ponyruiters die daar aan het werk zullen zijn: Mieke & Julie Ceuterick, Nathalie De Winter,  Marnick, Thibeau, Catherine & Lauranne Spits. 


Wij mogen het dit weekend dus dichtbij huis houden.  In Boedapest, een heel eind hier vandaan,  is er nochtans een wedstrijd die zeker onze aandacht krijgt.  We duimen mee voor het Belgisch team tijdens de landenprijs op vrijdag 12 juli.
Het Belgische team zou daar een promotie naar de eerste divisie kunnen veilig stellen.   Resultaten van CSIO Budapest via deze link.

Op vrijdagnamiddag wordt in Falsterbo een landenprijs afgewerkt in deze eerste divisie.  Nu is er geen Belgisch team present, maar wel Nicola en Ludo Philippaerts die individueel aan de start verschijnen.    De resultaten van Falsterbo via deze link.