13-01-2014

Het competitiebeest in Jorgen De Winter.. Goed voor 4 overwinningen op LRV indoor !

Het LRV indoorseizoen is bijna halfweg.   Voor de reeksen Licht en Midden zijn de gewestelijke wedstrijden van belang om de selectie te behalen voor de provinciale en nationale kampioenschappen.

En dan heeft gisteren onze neef Jorgen De Winter een gouden zaak gedaan!  Zowel de voormiddagwedstrijd als de namiddagwedstrijden won hij in de reeksen licht en midden.
In de reeks licht was dit dankzij het paard Eltessse, en nog meer dankzij Loranne Livens.   Loranne neemt op sportief gebied een sabbatjaar, en studeert een jaar in het buitenland.    Ze vertrouwde Eltesse tijdens haar afwezigheid toe aan Jorgen, die dit blijkbaar in dank aanvaardt!

De reeks D midden domineerde Jorgen gisteren met Tommy, een echte leermeester op dit niveau.

Jorgen is 2014 dus super gestart.  Volgende week mag hij het opnieuw proberen bij ons in de rijhal.  Gisteren was de organisatie in handen van LRV St-Katelijne-Waver.

Het weekend van 18 en 19 januari is LRV Koningshooikt organisator van dienst.  Ook voor onze pony's wordt het een thuismatch.  Zij springen op zaterdag een volgende gewestelijke indoor, de paarden springen op zondag.

Iedereen is uiteraard van harte welkom, bij ons in de rijhal.