21-03-2016

Iedereen Beroemd op de Groentenjumping! Jorien Livens ook na winst in GP Vor!

We mogen tevreden terugblikken op het voorbije weekend.   Het mocht gerust enkele graadjes warmer geweest zijn, maar het talrijk opgekomen publiek vooral op zondag, gaf ons toch een warm gevoel!

We zagen dan ook mooie sport, enkel de automatische tijdsopname liet het soms een beetje afweten...   Het publiek dat op zondag de GP volgde, zag dat de ruiters er allemaal voor gingen, maar de klok kon dit tempo blijkbaar niet aan.
Het probleem zal naar toekomst wel verholpen worden, en het doet allerminst afbreuk aan de top prestatie van Jorien Livens, die met Connassis vd Helle de overwinning in huis haalde!!  

Er waren heel wat ruiters die eveneens een prima poging waagden, waaronder Guy Janssens, Patrick Scheirs, Henk Clabots, maar ook onze eigenste Patrik Spits.  Hij zou met zowel Jacobien als Jericho mee in de top 5 komen.   Een opsteker voor onze concours was de deelname van Dirk Demeersman met Jaguar van Paemel. Ook zij lieten geen steek vallen en goed voor een top 8 plaats!
Onze kleine Thibeau Spits was met Dolce Vita toch nog goed voor de 11e plaats, na een foutloze basisomloop in de GP.  Dat was mooi en geeft moed naar het volgende weekend!

Vanochtend hebben we via Diamand Sponsor Belorta te horen gekregen, dat we bezoek mogen verwachten van "Iedereen Beroemd" op de Groentenjumping.  De TV makers van het programma op Eén gaan niet weten wat ze zien als ze bij ons toekomen. Vorig weekend zat de sfeer er immers al goed in, en dat zal het volgende weekend niet anders zijn.

Toegegeven, niet iedereen kan beroemd zijn, maar iedereen is wel welkom!  We starten er aan op vrijdagochtend 25 maart en eindigen onze laatste GJ wedstrijd van dit jaar op paasmaandag 28 maart.

Verdere resultatenlijsten van het vorige weekend en startlijsten van het volgende weekend komen zo snel mogelijk on-line op deze website!