12-03-2016

In rechte lijn richting Groentenjumping, gelukkige verjaardag Thibeau!

 Voor ons is Groentenjumping meer dan zomaar een organisatie.  Het wordt gedragen door een heel team en familie, en het is voor ons ook een ontmoetingsplaats, waar we vrienden en familie graag op uitnodigen.

Veel te vaak zijn we iets te ver weg op concours, en af en toe graag actief op onze thuisbasis...   Onze eigen jeugd kijkt er ook altijd graag naar uit, en misten ook nog geen enkele editie!
Dit jaar richten we voor het 13e jaar in,  als ik moet gokken zal deze foto genomen zijn tijdens onze 2e inrichting. 

Vandaag wordt Thibeau (foto links) al 15 jaar, toen zal hij mss 3 geweest zijn.    Ook Marnick (foto rechts) wil onze organisatie steeds mee ondersteunen, toen al door op zijn kleinere broer te passen...    In ieder geval zal Thibeau vandaag achter zijn boeken wiskunde blijven, maar mag hij toch morgen even ontsnappen, richting de finale van het ponycriterium in de Warre.  Hij staat met Cleostrade in de hoogste reeks op een mooie 3e plaats!  Benieuwd wat de dag van morgen nog brengen mag.  Ook Don Carlos en Kadans van de Groenheuvel mogen mee richting Neeroeteren.

's Morgens zijn het de meisjes Catherine en Lauranne die nog naar de I love Jumping gaan, een top organisatie van o.a. Wim Sanders. Die wedstrijd gaat door in Kraaienhorst Brecht.   

Ondertussen zijn we zo blij met de komst van de lente!!! Wat een cadeau, en op die manier kunnen we in ideale omstandigheden de tenten al recht zetten!

Volgende week vrijdag 18 maart zijn we er helemaal klaar voor, om de eerste ruiters te ontvangen, voor ons Vor Weekend.
Een weekje later is er de feestelijke Groentenjumping-editie tijdens het Paasweekend.  Mis het niet!!