06-05-2013

Jeroen kan volgende week naar Bonheiden, Patrik naar Lommel.

Nog een laatste terugblik op Jumping Lummen.   Het is een prachtig groen domein bij de familie Postelmans, waar Patrik steeds uitkijkt naar deelname aan de Derby.
Dit jaar had hij gekozen om er voor te gaan met Umosa (v. Andiamo).    Enkele lichte fouten, die in principe vermijdbaar waren, wogen achteraf toch door.   Met een 10e plaats in de derby, alsnog geklasseerd, en zeker een goed gevoel!

In de 6-baren competitie heeft Comptesse vd Withoeve al heel wat prijzen bij elkaar gesprongen. Dat was ook het geval op zaterdagavond in Lummen.  In de 3e ronde gingen ze wel in de fout, maar toch een mooie (gedeelde) 4e plaats.

Het allermooiste dit weekend is uiteraard de titel in het Belgisch Kampioenschap voor onze Jeroen.     Het was enig, maar Jeroen blijft er even rustig onder.   Hij heeft zich laten verleiden tot een half glaasje cava, maar dat was het dan ook!

Er blijft veel op zijn agenda staan, en hij wil zich daar op concentreren.   Nu enkele dagen werken op school, en dan beginnen ze er aan op de internationale jeugdconcours in Bonheiden.    Jeroen komt er aan de start met Va-Vite, en voor de nevenproeven neemt hij de 6-jarige Habelle mee.

Het was leuk in Lummen dat Patrik en Jeroen op dezelfde locatie waren, dat is volgende week terug anders.  Patrik trekt naar Lommel, voor een internationale CSI***.        Patrik kiest voor Uletta Dwerse Hagen, Feline Dwerse Hagen en Comptesse vd Withoeve.   

Vorig weekend sprong de jeugd in Lommel.  Daar werd Dieter Vermeiren 2e in de Grote Prijs Children met Faletta vd Dwerse Hagen.  Faletta is een dochter van Lupicor, uit Baletta.  Faletta en Uletta (v. Cento Lano) zijn halfzussen.

Hopelijk kan ook Uletta in Lommel sterk presteren.  Meer info via www.jumpinglommel.be.

Bijna heel de familie is dit weekend wel ergens aan het werk.  Voor onze ponyjeugd is er het eerste LRV tornooi op Hemelvaartsdag 9 mei, en dat in Weelde Ravels.       Onze zoon Thibeau Spits doet zijn plechtige communie op zaterdag 11 mei, tussen de wedstrijden door..    Hij hoopt dit seizoen vooral op Sunny en Corne's Juliette in de klasse D licht.   Allebei zijn lievelingen, en hij kan niet kiezen.  De foto mag duidelijk zijn!  Met dank aan Tess Dewerie!