05-07-2017

Jeroen naar Geesteren, Thibeau en Patrik naar Dettighofen, het mooie domein Albfuhren.

Er wordt hier achter de schermen wel wat getraind, en dit weekend mogen zowel Jeroen De Winter, als Thibeau en Patrik Spits nog eens voor een meerdaagse wedstrijd vertrekken naar het buitenland.

Jeroen zal samen met coach Dirk Demeersman naar Geesteren trekken (Nederland), en dit samen met Gretel S en Karmelita van den Dries.      Voor  Patrik en Thibeau staat er een heel fijne wedstrijd op de agenda, met de tweesterrenconcours in het mooie domein Albführen in Dettighofen (Duitsland).    Patrik was er vorig jaar al van onder de indruk, toen naast mooie sport bvb ook Tina Turner er te gast was.   Hij kiest dit jaar om Bellissimo, Verdi en Dolce Vita mee te nemen.    Voor Thibeau wordt het een hele ervaring, samen met  Jacobien en Juragold Bormes. Thibeau heeft veel te danken aan Jericho Dwerse Hagen.  Dankzij hem leerde hij de hogere proeven te springen, het geeft altijd zo'n veilig gevoel.    Dat zal volgend weekend de Chinese ruiter You Zhang ook mogen ondervinden.  Ze maken een gelegenheidsduo, eveneens in Dettighofen.    You Zhang is met zijn 16 jaar, één van de meest beloftevolle Chinese juniors.  En zo zal Patrik naast het rijden, ook 2 ruiters onder zijn hoede nemen ginder.

In eigen land staat er de 5-sterrenconcours in Knokke voor heel wat paardenliefhebbers met stip op de agenda.   Het weekend van 16 juli  week zullen Thibeau en You Zhang eveneens in Knokke aantreden.   Dit weekend volgen we ook graag de prestaties van Marthe Van Gorp met onze Vesper Lynn DH Z.  Meer info via deze link.