14-11-2013

Jumping Wieze in de Oktoberhallen; aan het werk met Uletta- Umosa en Withney.

De CSI** Wieze   gaat vandaag van start in de Oktoberhallen.   Alle resultaten en startlijsten zijn te vinden via www.horse-assistance.be.

Withney heeft lange tijd mogen genieten van rust, en komt vandaag terug in actie.  Haar eerste indoorwedstrijd zal vooral dienen om terug op te bouwen.   Umosa is al geruime tijd in goede doen, vorige week was ze dichtbij een volgende  internationale overwinning in Opglabbeek, maar moest ze dan toch tevreden zijn met plaats 2. Benieuwd of ze dit weekend terug kan stunten, want ze heeft toch al een mooi palmares opgebouwd.     Patrik heeft ook nog Uletta (v. Cento Lano) mee voor het grotere werk.

Neef Jeroen De Winter kreeg in extremis nog te horen dat hij ook van start mocht gaan in Wieze, en is daar uiteraard bijzonder tevreden mee.    Met Va-Vite springt hij de internationale rubrieken, Gravin was al geselecteerd voor de finale van de Gouden Laars (juniors).

Als we aan Jumping Wieze denken, dan hebben we daar goede herinneringen aan.  Enkele jaren geleden hadden we nog die andere Heartbreaker-hengst, m.n. Ultra Boy.    Voor ons betekende hij heel veel, en hij sprong zich in de kijker op de CSI** Wieze als 8-jarige.   Het zou achteraf gezien de laatste wedstrijd geweest zijn onder het zadel van Patrik.   
We kunnen genieten van de sport, maar we moeten het hebben van de handel.  Daar is niets aan te doen.  Volgende week zal het hier op de website ook stil zijn.  Geen wedstrijden, maar een bezoek aan een goede klant en zijn paarden in New York.
Dan zien we o.a. Lady Mc Beth terug.  Ondertussen staat er al een verzameling "ex-Stal Ceulemans-paarden", en is het fijn om ze terug te zien.