04-04-2015

Kinderen aan de macht op Groentenjumping ! Op zaterdag komt de Clown, zondag ponyproeven!

 Je zou het aan de deelnemers niet merken dat we een regionale wedstrijd zijn.   Ruiters als Joe Clee, Jos Verlooy,  Dirk Demeersman, Niels Bruynseels, James Peeters, en onze eigenste Jeroen De Winter en Patrik Spits zijn maar  enkele namen die zeker en vast de sport boeiend kunnen maken.

De eerste dag hebben we al mooie sport gezien, dat belooft voor de volgende dagen!  Voor onze kinderen was dag 1 ook meteen een ervaring, waar Marnick zich in de prijzen sprong bij de 5-jarigen met Verona de Vauxelles.
Thibeau is helemaal in de voetsporen van papa Patrik Spits.   Waar Patrik en Donckervoort in de 1.25m slechts 1 tijdpunt lieten noteren, was dit hetzelfde verdict voor Thibeau met Abine.  Maar wat een mooie rit!  Dat vraagt voor meer.

Morgen krijgen de kinderen ook meer, want dan staat Groentenjumping met Pasen in het teken van de kinderen.   De ponyproeven van LRV zijn fantastisch om te volgen.   Er staat deze keer ook heel wat op het spel!  De eerste 8 geplaatsten van de proef 50 cm mogen mee naar Planckendaal in groep.   Maar voor de andere reeksen 70 cm - 90 cm- 1m en 1.10m mag het al iets meer zijn!  We hebben gereserveerd in het avonturenpark de Warre, waar we met een bus naartoe zullen gaan.   Van deze reeksen mogen telkens de eerste 8 geklasseerden mee gaan!  
LRV, dat is teamsport, en daar doen we dan een uitstap teambuilding mee.
En zo werken we aan de toekomst van onze jeugd!  Vorig jaar was amazone Lisse Bosch de beste, benieuwd wie nu de GP LRV pony's wint.   Op zondagnamiddag en -avond springen de paarden.  In de tent mogen er andere artiesten optreden met de karaoke. 

Vandaag hoeven ze zich helemaal geen zorgen te maken, maar enkel plezier.  Clown Johannes zal bij ons zijn vanaf half 3 tot half 5. Iedereen van harte welkom!  Aansluitend hebben we onze BBQ, en na de laatste proef nemen we op gepaste wijze afscheid van onze topmerrie Withney in de sport.

De inkom is gratis, van harte welkom.  Op zondagnamiddag kan je eveneens de Ronde van Vlaanderen volgen van in de tent. 


Documents
Startlijst vor 2015
Startlijst paarden LRV zondag
Startlijst zondag pony's
timing Groentenjumping 2015