05-04-2019

Land Rover Mechelen verwent de winnaar van de GP Vor!

 Ons 2e weekend Groentenjumping is alvast prima van start gegaan.  Startlijsten en resultaten via deze link. 

V
orig weekend zaten we met onze Gouden Laars wedstrijden op zaterdag en zondag helemaal volzet.  Dat was met het Vor weekend niet anders....   Gelukkig hebben we er nog 2 weken aankomenn, dus iedereen krijgt sowieso de kans om eens geweest te zijn op de Groentenjumping.

Het was dus nu al een stormloop voor een startplaats op zaterdag en zondag voor de Vor wedstrijden.
Trouwe ruiters weten wel dat Groentenjumping meestal wel een extra verrassing heeft.

Deze keer is het dankzij Land Rover Mechelen  dat we wel iets heel bijzonders mogen aanbieden.

De winnaar van de Grote Prijs Vor wint als extra:


1)      Land Rover Experience Voucher voor 2 personen.

De voucher  is geldig voor een Land Rover Experience voor 2 personen. Deelnemers leren de basistechnieken van het 4x4-rijden en krijgen de kans om alle wagens van Land Rover te testen op het terrein. In deze initiatie- en kennismakingsstage staan een aantal gedetailleerde lessen op het programma op beschermd en speciaal daartoe ingericht terrein, en dit onder begeleiding van doorgewinterde instructeurs. Op het einde van de stage zijn deelnemers in staat om probleemloos een helling van 70% op te rijden. Deelnemers leren de kneepjes en technieken van het alleterreinrijden, het correcte gebruik van een lier, sleeptechnieken, rijden in zand of het uitstippelen van offroadtrajecten


We willen nogmaals al onze sponsors van harte danken, die ons dit jaar weer de kans geven om er een feest van te maken.   Van in de tent supporteren we voor de Belgen tijdens de finale van de Wereldbeker Jumping in Götheborg.  Ook Daniel Deusser en Lorenzo de Luca, de 2 ruiters van Stephex, één van onze hoofdsponsors kunnen zeker op onze steun rekenen.  Op zondag moeten we  proberen op 2 schermen te volgen.  De Ronde komt in beeld, op het andere scherm finale Wereldbeker.    Op een derde scherm zouden we nog de landenprijs Juniors moeten kunnen tonen, waar Thibeau aan de start komt met Juragold Bormes op CSIO Opglabbeek.   Maar we volgen bovenal de ruiters die  de weg vinden naar de Groentenjumping, van harte dank en bijzonder welkom.