24-01-2017

Marnick, Thibeau, Jeroen, Catherine, Lauranne en Patrik klaar voor de Wen!

We moeten het programma deze dagen goed in de gaten houden...     

Alle ruiters uit onze familie krijgen deze dagen de kans om aan de slag te gaan in het Azelhof, voor de Winter Equestrian Nights.  Een mooie organisatie op een top - locatie.

Gert Verschoren is mede-organisator, en tevens mede-eigenaar van onze Belissimo.  Samen met Willy Vannitsen zullen we het graag van dichtbij volgen, hoe Belissimo het er in de internationale rubrieken er van zal afbrengen.  Internationaal start het allemaal op donderdag, met hoogtepunt de Grote Prijs op zondagnamiddag. 

Naast Belissimo neemt Patrik ook Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite x Querlybet Hero) en Juragold Bormes mee voor de CSI.
Onze zoon Thibeau Spits mag internationaal aan het werk met Dolce Vita en Jericho Dwerse Hagen. Neef Jeroen De Winter kiest voor de CSI er voor om Gretel S, Juice van het Meerdaalhof en Karmelita van den Dries mee te nemen. 

Deze dagen zijn er nog nevenwedstrijden in het Azelhof, waar Marnick en Patrik heel wat jonge paarden rijden.   De 5-jarige Korrada (v. Kannan) heeft zo vandaag haar debuut mogen maken.  Catherine, Lauranne en Thibeau hebben op woensdagnamiddag ieder ook enkele pony's te rijden in de 1.05m ponyproef.

En tenslotte kijken we zeker terug uit naar de hengstencompetitie op zaterdagavond.  Vorige zaterdag mochten we al tevreden zijn met de eerste manche.   
Onze zoon Marnick Spits deed het uitstekend met Nono vd Withoeve (Elvis ter Putte x Chelano).     Nono is een halfbroer van Verdi Vd Withoeve, het GP paard van Patrik. 

Ze deden het bij de 4-jarigen mooi foutloos.   Onze neef Jeroen De Winter deed het schitterend met Leandro VG bij de 6-jarigen.  Ze zouden uiteindelijk 3e worden!    Bij de 7-jarigen zagen we Krezip DH terug aan het werk.  Door een blessure heeft Krezip vorig jaar lang moeten rusten, en hij is pas van vorige maand terug in het werk. Maar dat was er zaterdag niet aan te zien.  Eigenlijk nog een pechfout, waardoor net geen barrage voor Krezip. Dat is ook mee de kwaliteit en mentaliteit van zijn moeder, Dolce Vita (Darco x Saygon).      .  De startlijsten van de hengstencompetitie voor zaterdag  zullen komen via deze link. 

V
orig weekend  hebben er  wel wat pony's en paarden bij ons op de indoor gesprongen, als voorbereiding naar de Wen.  En dat het gezellig was...  Bedankt Tess Dewerie voor de mooie foto's.   We kijken er naar uit om onze ruiters over de hindernis te zien springen, waar onze Lauranne met Hightrick als model staan.. Mooi!