06-03-2017

Patrik trekt naar CSI*** Herning, Catherine en Lauranne kampioenschap LRV op 11 maart!

 Weldra beginnen hier in België de eerste outdoorwedstrijden, maar volgend weekend houden we het nog indoor.

Patrik trekt hiervoor naar Herning in Denemarken.   Met Verdi vd Withoeve en Belissimo S Z hoopt hij op deze driesterren-wedstrijd nog enkele mooie prestaties neer te zetten.  Ze zijn toch in vorm!


Vorige vrijdag hadden we nog de afnames van de brevetten bij ons op stal.  Toen we met de examinator de buitenpiste passeerde, zagen we Belissimo een wel heel spectaculair manoeuvre maken op training.   Patrik verloor zijn evenwicht, en daar ging onze Belissimo.   De examinator grapte nog even dat hij op die manier zijn B brevet niet zou gehaald hebben...

In ieder geval mochten enkele uren later Catherine en Lauranne Spits wel fier zijn met het behalen van hun B brevet.  Ze mogen nu zaterdag met heel wat pony's naar het nationaal kampioenschap in Oud-Heverlee.   
I
n stijl en barema A is Lauranne er bij met Kiliwach (CL) en Higthrick (DL).   Lise Fol mag met onze pony Picaso P ook mee in de reeks DL stijl.  Op snelheid mag Catherine ook mee in de reeksen BL (Fair Faith), DL (Sunny) en DM (Pasquimel).

Ze zullen het dan wel zonder de hulp van papa Patrik moeten doen, dat kan wel enkele seconden en een titel verschil maken.  We zullen het maar op eigen kracht proberen...  Zo gaan we zondag ook naar de finale van het ponycriterium in de Warre.  Daar zal Thibeau deelnemen met Mistique van 't Klavertje, Feiko, Hippios en Kadans.