05-05-2016

Queen of Hearts, nichtje van Emerald, Nixon en Diamantina geboren!

 Op de BWP Auction Antwerp in oktober kochten we de embryo van de combinatie Iron Man x Jenna Van het Meulenhof.
De familie van Jenna moeten we haast niet voorstellen, je kan alles vinden via deze link. 
Om maar te zeggen dat ze uit een prima nest komt! 

Jenna is volle zus van Emerald en Diamantina van het Ruytershof, halfzus van de pas goedgekeurde dekhengst en nieuwe belofte Nixon van het Meulenhof.  
Ook onze neef Jeroen De Winter heeft  heel wat vertrouwen in de nu 5-jarige merrie L'Innocence, ook voor hem een belofte voor de toekomst.

Het is allemaal toekomstmuziek, maar we waren maar al te blij dat het veulen, een merrietje met de naam Queen of Hearts, gezond ter wereld kwam.  

Al is "blij" deze week wel bijzonder relatief.   Geboren op 3 mei, maar ook die dag kwam ons het verschrikkelijke nieuws toe van het tragische ongeval van Tom Poets.  Hij liet op pas 38-jarige leeftijd het leven tijdens een kop-staartaanrijding op de E17.    Hij heeft voor zijn neef Cedric Poets en nicht Leen Verwimp waarschijnlijk tal van keren naar de wedstrijd gereden met de vrachtwagen.  Aan het ongeval dat hem overkwam als vrachtwagenbestuurder,  een chauffeur die de file te laat gezien heeft.   Op de foute plaats, op het foute moment, met dramatische gevolgen.   Tom was een bijzonder graag geziene figuur, en we voelen mee met de families en naaste vrienden.