26-05-2014

Soyez le bienvenu à notre CSI*** St-Katelijne-Waver, de 6 jusqu'au 9 Juin.

Dit jaar hebben we geen Feestveiling bij ons op de internationale wedstrijd, we hadden al heel wat paarden verkocht in onze Troostwijk-veiling, en we willen zelf toch ook nog op concours gaan !     Het concept "Feestveiling" wordt zeker niet vergeten, we komen terug, maar dan willen we nog sterker voor de dag komen.

Of we in feeststemming gaan verkeren tijdens het Pinksterweekend, dat kunnen we nu nog niet zeggen.. 

Het weekend van 29 mei tot en met 1 juni vindt het Belgisch Kampioenschap van de jeugd plaats in Neeroeteren, de Warre.  Onze neef Jeroen De Winter had vorig jaar een topjaar, en zal zijn titel proberen te verdedigen met Gretel S.
Onze zoon Thibeau Spits probeert ervaring op te doen op het BK scholieren, en gaat dit doen met Vicenza Rosa, 7-jarige dochter van Withney.

Withney zelf komt heel zeker opnieuw in actie, bij ons op de Groentenjumping met Pinksteren.  Het programma is licht gewijzigd, de nieuwe schedule in bijlage.

We gaan er alles aan doen om er een leuke 4-daagse van te maken. Elke dag is er een muzikaal intermezzo, en de kinderen worden zeer zeker niet vergeten!

Het grootste springkasteel van uren in de ronde, komt naar ons, dankzij Chiquita !
We zijn nog niet begonnen aan ons weekend, of we denken al aan afscheid te nemen.  Daar gaat Paul Severs voor de juiste sfeer zorgen!

Vanaf nu is het in rechte lijn naar onze concours.    Wij kennen de puzzelstukken, en die worden vanaf nu in elkaar gepast.  We zullen nu op heel regelmatige tijdstippen extra info geven, zodat jullie samen met ons mee uitkijken naar ons wedstrijdweekend van het jaar!



Documents
Programma CSI*** St-Katelijne-Waver
Schedule CSI*** St-Katelijne-Waver 2014