13-06-2016

Succesvol weekend in Lons-Le-Saunier, een terugblik. Volgend weekend CSI** Azelhof Lier.

Als je de resultaten van de CSI*** Lons-Le-Saunier er bij neemt, zie je de naam Patrik Spits regelmatig in de klassementen opduiken.
 
Onze uitblinker van het weekend was onze merrie Dolce Vita (Darco x Saygon).  Ze wist zo maar even 2 rubrieken op haar naam te schrijven (1.30m op donderdag, 1.35m op vrijdag) en zelfs bijna een 3e overwinning op 3 starts op zaterdag.  In die 1.35m proef met barrage, moest ze enkel Christophe Vanderhasselt laten voorgaan.  Chique!

Ze zal ook het mannelijk gezelschap geïnspireerd hebben, en ook Donckervoort en Verdi deden hun uiterste best om die nul op het scorebord te houden.    Verdi deed dit in de rankingsproef op zaterdag, met een 12e plaats!   Donckervoort deed het prima in de 1.40m proef op zowel vrijdag als zaterdag, en viel daarbij in de prijzen.
Het regende klassementen, maar ook de regen begon vanaf zaterdag met bakken uit de hemel te vallen.
Zondagochtend was de graspiste al niet meer ideaal, en op de middag werd de beslissing genomen om de Grote Prijs niet meer te laten doorgaan. 

Verdi kon dan zijn krachten wat sparen, en mag het volgende weekend dichtbij huis nog eens opdraven, voor de CSI** Lier in het Azelhof.   Ook Belissimo (Bamako) mag dan mee richting Lier.