19-07-2014

We Wish....

Dubbel gevoel op donderdag.  Heel wat gevoelens van onzekerheid en bang afwachten.   We kunnen veel te dikwijls wakker liggen van die ene fout, van onbelangrijke dingen.
Tot het over de gezondheid gaat van mensen die belangrijk voor ons zijn.   Al enkele jaren doen we onze actie van de Feestveiling en Groentenjumping ten voordele van kom op tegen kanker.

Alle kleintjes maken een groot, maar dit jaar moeten we samen opkomen tegen kanker.   We waren er al enkele keren mee geconfronteerd geweest in onze naaste vriendenkring, maar nu ook binnen de familie.
Na de laatste test en uitslag op vrijdag is er terug hoop.  Mits de nodige zorgen en chemokuren, kan onze schoonzus Ilse, vrouw van broer Paul Ceulemans, verder hoop hebben op een mooie toekomst.     Die weg zal even moeilijk worden, maar samen moeten we er gewoon door.

We waren hier met zijn allen toch zwaar aangedaan, en konden gisteren pas nagenieten van de mooie overwinning van onze Belgen in Aken.  Patrik is gaan kijken, samen met zoon Thibeau.  

Misschien is het wel voor Thibeau en zijn carrière bij de scholieren en juniors, maar Patrik heeft vorige week wel een bijzondere aankoop gedaan.     De merrie Wish van Suzan Tepper en Jur Vrieling zal weldra in onze stallen staan.


Patrik hoopt dat Wish nog enkele mooie jaren bij ons kan doorbrengen en sportief nog wat voor hem mag betekenen.   We hopen met zijn allen dat Ilse, Nancy en iedereen die geconfronteerd wordt met kanker de moed vindt om er tegen aan te gaan, met genezing tot gevolg.   
We wish..