11-04-2019

Welkom op vrijdag 12 april, startlijsten in bijlage. 's Avonds is de jeugd aan zet!

 Vrijdag 12 april hebben we vanaf 11 u onze wedstrijden voor de paarden van de LRV.  Ook onze ruiters komen graag aan de start, de startljsten via de bijlage.

Het restaurant is geopend vanaf 11u, en zal open blijven tot +- 19u30.

De wedstrijden zijn omstreeks 19u gedaan, en dan maken we graag tijd voor een hapje en een drankje. Na de inspanning komt de ontspanning !  De sympathisanten van onze stal, vrienden en familie,  jeugd die  samen hebben gesport, samen op  school hebben gezeten,  worden uitgenodigd om mee te klinken op de 18e verjaardag van onze zoon Thibeau Spits.

Vanaf 20u is iedereen welkom, en zet DJ Snowsplend de avond in gang.  We hebben die avond genoemd: Groentenjumping Goes TML.  Die TML kan voor alles staan, tappen met de liter (?geen goed plan, doen we niet?), Text me Later,  maar officieel is het "Thinking of More legends".. En dat er legendes op het podium komen, en in de zaal aanwezig zijn...  We houden van levende legendes ! 
Om 22u neemt DJ Bram De Lux over, bijzonder talentvol.  Voor Thibeau en Bram wordt het een fijn weerzien.  Zij speelden samen voetbal bij KV Mechelen en bij Wavria, en gingen daarna hun eigen weg.

Bram heeft het dan heel ver gebracht  als DJ, en mocht vorig jaar al  draaien op Tomorrowland.  Hij zal op de Groentenjumping 2 uur draaien, en daarna zal DJ Snowsplend de avond sluiten.


Op zaterdag 13 april hebben we een rustdag, dat is niet letterlijk te nemen. Achter de schermen wordt dan alles in gereedheid gebracht voor de Drédag van 14j april. Dit weekend is de jeugd volledig aan zet! Documents
Beginnelingen LRV 12 april
Zwaar LRV 12 april
Midden LRV 12 april
Licht LRV 12 april
Timing LRV 12 april 19