04-04-2014

Withney doet het foutloos in rankingsproef op vrijdag 4 april in CSI*** Hardelot !

Waar we vorige week nog een zoon van Dame Blanche van Arenberg hier op de internet-veiling hebben verkocht, kan Patrik deze mooie schimmel merrie deze dagen in levende lijve aan het werk zien in Hardelot.

Ze toonde met Penelope Leprovost alvast haar vorm, en deed het goed in de basisomloop van de eerste rankingsproef op vrijdagavond.
Altijd fijn dat ex-Stal Ceulemans paarden het prima doen.  Nog liever hebben we het dat de "Stal-Ceulemans" paarden het ook goed doen, en dan mogen we toch weeral een pluim voor ons Withney geven.

De basisomloop is alvast goed verlopen, duimen van op afstand hoe ze het er van afbrengt in de barrage!
De resultaten kan je zeker vinden via deze link. 


De kinderen komen na de examens ook meteen in actie.     Morgen is het outdoor in Kontich voor de pony's, en achteraf Gouden Laars in Hulsterlo met Kadans, Hightrick, Sunny en Quidao.     Ook op zondag trekken we voor de jeugdrubrieken met de paarden naar Hulsterlo.     Nu willen ze volop trainen om een goed figuur te slaan op onze eerste Groentenjumping regionaal, tijdens het Paasweekend.

Zoals bekend zijn de Vor proeven open om in te schrijven via www.equibel.be, en worden die verreden op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april.  Zondag 20 april zijn de LRV ponyproeven op de vernieuwde graspiste en de LRV paardenproeven op de zandpiste.  Voor deze proeven kan ingeschreven worden door de verantwoordelijke van uw LRV club bij www.equester.be.


Op Passen is er  om 16u  een speedderby, een showproef  op uitnodiging over de beide pistes.   Geïnteresseerden mogen hun aanvraag tot deelname bezorgen op kristel@groep-ceulemans.be.