31-05-2013

Het begint bij de jeugd.. Dit jaar organiseert Groentenjumping ponykampen.

De Groentenjumping-wedstrijden zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat we moeten stil zitten tijdens de zomer.

Er worden 2 interne ponykampen ingericht, voor kinderen met ervaring tussen de 7 en 16 jaar.
Voorrang tot inschrijven werd gegeven aan kinderen die betrokken zijn met de organisatie en clubwerking van Groentenjumping, en nu stellen we het open voor andere gemotiveerde ponyruiters.     

De bedoeling is dat we van maandag tot woensdag de ponyruiters voorbereiden op het A of B brevet, waarvan ze op donderdag het examen kunnen afleggen.    Patrik Spits zelf zal de springlessen mee begeleiden.  Vrijdag sluiten we het ponykamp af met een uitstap. 

Voor kinderen die al beschikken over A of B brevet, worden er andere accenten gelegd tijdens de springtrainingen.

De eerste week is in principe volzet, tussen 22 en 26 juli.     Wie zich alleen  wil inschrijven voor het examen van het A of B-brevet op donderdag 25 juli,  of donderdag 8 augustus mag dat wel laten weten per mail op: kristel@groep-ceulemans.be.  De kostprijs voor het examen is 20 euro per persoon. 

Er zijn nog 8 plaatsen open voor het ponykamp van 5 tot 9 augustus.  Info over dit ponykamp kan je via mail bekomen.  Stuur daarvoor een mail aan kristel@groep-ceulemans.be.
Enkel de eerste 8 ruiters die ingeschreven zijn, kunnen we aanvaarden.     Uit organisatorische redenen vinden we 20 ruiters per week een haalbare kaart.  De keuze is vrij om zowel intern als extern te komen,  liefst met eigen pony's, maar anders zijn er misschien nog wel enkele gepaste pony's beschikbaar op Stal Ceulemans.

We willen ons engageren om naast onze eigen kinderen,  ook andere kinderen mee te begeleiden.   Om sport te beoefenen, komt er heel wat bij kijken.  Er moet voor gewerkt worden, en er moet ook plezier aan beleefd worden..    Onze neef Jorich Spits is aan een prima seizoen bezig.   Hij werd vorige week op het Belgisch kampioenschap eventing knap 2e!     We willen hem dan ook langs deze week nog eens proficiat wensen voor die prestatie!