13-03-2014

LRV en Vor wedstrijd met Pasen, Internationaal met Pinksteren ! Wijziging programma!

Als Belg mogen we er fier op zijn.  Dit jaar hebben we in eigen land enkele organisaties van het allerhoogste niveau in de jumpingwereld.

Jumping Antwerpen staat garant voor de Global Champions Tour in april, en vooral ook in Lummen wordt het uitkijken naar de prestaties van de Belgen in de landenprijs.   Dit jaar is Lummen opgenomen in de organisaties in de eerste divisie.  Insiders weten dat dit echt wel wat betekent!

We hebben ons al voorgenomen om met een bus supporters van het Groentenjumping-team naar de landenprijs te gaan kijken op vrijdag 2 mei 2014.

Vooraleer we zover zijn, hebben we een drukke maand april achter de rug.    In de maand april is er o.a. ook de Springtour van Lummen.    Eén van deze 2 weekends valt samen met onze organisatie met Pasen, van 18 tot 21 april.
Het was voorzien dat we een Gold-wedstrijd gingen doen voor de nationale ruiters, gelijk met Vor en LRV wedstrijden voor de regionale ruiters en ponyruiters.

Er komt een wijziging in dit programma.   De kans was groot dat een CSN organiseren ruiters naar hier zou halen, die anders de Springtour zouden rijden.    We willen ook niet in de weg staan van Peter Postelmans en de organisatie van CSIO Lummen, en daarom is er beslist om enkel tijdens het Paasweekend regionale wedstrijden te organiseren.

De ruiters blijven welkom met jonge paarden en meer ervaren paarden om proeven tot 1.25m te springen.
Inschrijvingen voor de Vor proeven zullen verlopen via www.equibel.be.  Het voorprogramma zal op 14/3/14 on-line komen.

Ook voor de LRV proeven verlopen de inschrijvingen via de officiële weg, m.n.  www.equester.be.     We zullen hiervoor spoedig ook de nodige info bezorgen aan de rijverenigingen.

We houden ons regionaal weekend uiteraard ook om selecties te maken voor het Pinksterweekend van 6 tot 9 juni, met onze CSI***/CSI* St-Katelijne-Waver.  Meer info volgt spoedig!