04-04-2017

Resultaten en foto's 1e GJ weekend beschikbaar! Dankzij fotografe Tess Dewerie.

Het eerste  Groentenjumping-weekend zit er weer op!  En dat jumping een feest mag zijn... Het neemt dan ook even tijd vooraleer we bekomen zijn om hier een update op de website te maken.

We hebben topsport gezien!  Zowel in de Silver wedstrijden van donderdag en vrijdag, als bij de Gouden Laars.  Met terechte winnaars, de resultaten vind je weer via de links.  

Koen Vereecke die de GP Silver wint, Gilles Nuytens als enige foutloos in de 1.20m proef Pony's GL, Marthe Heudens die de hoogste proef 1.40m in de Gouden Laars wint.

En we mogen toch ook een klein beetje fier zijn op onze kids, want ze kwamen telkens wel aardig in de buurt! 
Het mooiste was dat onze 3 kinderen Thibeau, Catherine en Lauranne Spits samen in de prijsuitreiking stonden voor de proef 1.10m pony's.  Vooral voor ons meisjes een opsteker, met meer dan 60 deelnemers was dat niet evident.
Uiteraard zaten de pony's Hightrick (zie foto), Pasquimel en Kantje's Feiko daar ook voor iets tussen...

Fijn was ook dat Thibeau na meer dan 2 jaar geduld te moeten hebben, terug een Gouden Laarsje wist te winnen. Dit is de reeks 1.20m, dankzij een topritje van Freestyle vd Withoeve.  Daar kwamen maar liefst  130 ruiters aan de start. 

Bijzonder tevreden zijn we met de manier waarop Jericho Dwerse Hagen (Vertigo x Clinton) deze dagen zijn proeven afwerkt.  Hij wil zo zijn best doen, het zijn telkens prima ervaringen voor Thibeau.   Hij deed het foutloos in de GP Silver in de basisomloop, en hij kreeg enkel 1 tijdfout in de 1.40m proef Gouden Laars.   Nu krijgt hij even rust, en daarna staat de GP Gold op paasmaandag voor hem op het programma.

Resultaten alleen zijn niet alles, het zijn vooral de beelden die spreken.   We willen fotografe Tess Dewerie danken voor de marathon die ze het voorbije weekend heeft gedaan.   Het waren heel wat uurtjes in de piste, in zon en in regen..
Het resultaat mag er zeker zijn!  Foto's kan je bestellen via deze link.