06-04-2017

Startlijsten en Timing Vor weekend via de bijlage! We starten op vrijdag 7 april met jonge paarden.

Het eerste Groentenjumpingweekend, de clinic van Marc Van Dijck, de tweedehandsbeurs met dressuurdag voor onze ruiters hebben we nog maar pas achter de rug, of we maken ons op voor het volgende weekend!

En dat het weer gezellig druk zal worden...   Ook de Vor wedstrijd zat veel te vroeg volzet...  Het geeft voor ons een warm gevoel dat alle ruiters massaal aanwezig willen zijn. We zullen dan ook ons uiterste best doen, om iedereen goed te ontvangen, zoals het hoort.

De timing en de startlijsten vind je terug via de bijlage.

Van het vorige weekend is er een verslag gepubliceerd in de kranten, altijd heel fijn dat Groentenjumping ook daar aandacht krijgt.  Er stond wel een klein foutje in.  De Romeo's werden er aangekondigd, als zouden ze op Paasmaandag komen.  Het is wel degelijk op vrijdag 14 april dat we ze mogen ontvangen.

Ook daarom is er in het sportief programma een kleine wijziging.   De ruiters van LRV klasse licht paarden, zullen hun proef springen op donderdag 13 april in alle rust,  ipv op vrijdag 14 april.  We danken iedereen voor het begrip voor deze wijziging in het programma.

Verder kan ik iedereen aanraden om toch niet te lang te wachten met in te schrijven voor het laatste jumpingweekend.   Ons Paasweekend zullen we 4 dagen inrichten, met de Gold wedstrijden op 14-15 en 17 april.
De ponyproeven LRV zijn op Paaszondag 16 april, en de proeven voor de paarden LRV op 13-15 en 16 april, aansluitend aan de andere wedstrijden.

Iedereen van harte welkom! 


Documents
Startlijsten Vor Weekend 7 tot 9 april
Timing Vor Groentenjumping 2017