13-04-2017

De Romeo's komen optreden op vrijdag 14 april! Groentenjumping-Paasweekend gaat van start!

Tijdens het 3e en laatste Groentenjumping-weekend van 2017 worden alle registers open getrokken.   Tijdens de CSN Gold proeven zullen er heel wat topruiters aan de start komen.  Zo zal bijvoorbeeld Niels Bruynseels nog op tijd terug zijn van de wedstrijd in Miami Global Champions Tour, om deel te nemen aan de Grote Prijs op maandag. 

Niet alleen in de piste krijgen we toppers te zien, maar ook op het podium.  Vrijdagavond worden de Romeo's verwacht, gesponsord door Flandria Rent.   Het optreden is voorzien rond 20u, wie voor 17u aan het onthaal in de tent een polsbandje kan bemachtigen is gratis binnen.    De 16 plussers die later toekomen, worden vriendelijk gevraagd om een consumptiekaart te kopen van 20 euro, die nog een heel weekend geldig is, om lekker te eten of te drinken.   Vrijdagavond wordt feestelijk afgesloten door Jo Lens, bekend als de sterke man achter jeugdamazone Marthe Van Gorp.  We zien hem graag aan het werk als DJ Snowsplend.  

Op sportief vlak zijn er de CSN Gold wedstrijden op vrijdag, zaterdag en maandag. Zondag staat volledig in het teken van de pony's - LRV - familiedag.   Zondag beginnen de wedstrijden om 9u, op vrijdag, zaterdag en maandag is er al vanaf 8u iets te beleven.  's Avonds wordt er gesprongen tot +- 20u.  Het restaurant is geopend tussen 12u en tot een half uur na het einde van de wedstrijden.  Zaterdag 15/4 is de Steak-dag,  dan is de biefstuk aan een promo-prijs te verkrijgen.  De groenten zijn er uiteraard steeds in overvloed bij, in de salad-bar.  De menu is zeker heel gevarieerd, voor ieder wat wils. 

Op Paasmaandag is er voor aanvang van de Grote Prijs een klepper van formaat te gast, met Clown Rocky.   De voorbije jaren zorgde hij voor onvergetelijke momenten, zowel voor klein als voor groot.  Het optreden is voorzien omstreeks 13u.   De Grote Prijs zou starten omstreeks 17u.

Afsluiten doen we ons Groentenjumping-weekend traditioneel met de familierelais.  En dat er ooit al toppers aan de start kwamen!  Dat bewijst deze foto van het jongetje dat zich nu Europees Kampioen Juniors mag noemen .  En dat er ook dit jaar echte toppers in wording mee doen! Mis de familierelais niet op maandagavond 17 april.