20-04-2018

De jeugd is alles, terugblik op Drédag, vooruitblik op Gouden Laars van 21 en 22 april.

Bijna niet te geloven dat we ons 4e en laatste wedstrijdweekend ingaan.    

Uiteraard moeten we nog terugblikken op de Drédag, die op 15/4 voor het eerst werd georganiseerd.  Ere wie ere toekomt, de VLP.   Daarom verwijzen we nu graag naar hun nieuwsartikel.   

H
et idee en de practische uitwerking kwam helemaal vanuit de Vlaamse Liga Paardensport.   We willen hierbij nog eens het team van Groentenjumping en het gemeentebestuur van St Katelijne Waver van harte danken, waardoor dit idee werkelijkheid kon worden.

En dank aan alle deelnemende clubs en de ruitertjes!

Wij mochten o.a. rekenen op Kamiel Michiels, die notabene jarig was op 15 april.  Hij is dan ook wel even in de spotlights gezet, met dank aan zijn medewerking de voorbije weken, en met uitbreiding de voorbije jaren.

De weken volgen elkaar heel snel op, en zo zijn we aan de vooravond van ons laatste GJ-wedstrijdweekend.  

En dat het terug druk zal zijn!  De ponywedstrijden op zaterdag is volledig volzet.  Het zou mooi zijn dat de hoogste ponyproef 1.20m, die geafficheerd staat om 19.45u nog kan springen voor wel wat publiek.  

We willen hierbij nog even reclame maken voor onze Steakdag op 21 april.   Het restaurant wordt verzorgd door Traiteur Groenhuis, de biefstukken worden geleverd door onze sponsor Rima.    Voor slechts 16 euro koop je zaterdag een lekkere biefstuk met frietjes, en kan je groenten er bij nemen aan het buffet.

Het restaurant is zaterdag geopend tussen 11.30u en 20.30u, op zondag is het open tussen 11.30u en 19.30u.


Om het allerlaatste GJ weekend af te sluiten, samen met de GJ vrienden, geven we happy hour op zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 16u en 17u.  Dan zijn de dranken aan de helft van de prijs beschikbaar.  Kom mee afscheid nemen,  en kom tegelijkertijd de beste Belgische jeugdruiters aanmoedigen.  Startlijsten en timings via deze bijlage.