26-03-2019

Groentenjumping begint met de jeugd! De Gouden Laars wedstrijden op 30 en 31 maart.

Na maanden voorbereidingen, waarbij vooral de laatste weken intens waren, komt alles stilaan in zijn plooi.  

We staan aan de vooravond van de Groentenjumping.  Steeds willen we naar het hoogtepunt toewerken met het Paasweekend, maar sinds enkele jaren moeten we het over verschillende weekends spreiden.  We willen iedereen de kans geven om toch eens langs te komen.     Volgende week moeten heel wat van de beloftevolle Belgische jeugdruiters aan het werk aan de CSIO Opglabbeek (van 4 tot 7 april).
We dachten dat we als voorbereiding daartoe misschien de kans zouden geven om alvast het weekend dat er aan vooraf ging  hier een nationale wedstrijd te kunnen rijden.

Toen we het programma aan het opmaken waren, wisten we dat het midden in de examens zou vallen.    En dat we waarschijnlijk niet veel inschrijvingen zouden hebben.

Maar we zouden ons best doen, voor iedereen die toch zou tijd maken.     Normaal gezien is er tot maandagavond middernacht tijd om in te schrijven.

Dat we al om 11u in de voormiddag volzet zaten, daar hadden we eigenlijk geen rekening mee gehouden.. 

Gelukkig hebben we nog de volgende weken..  Wie deze keer niet meer op de startlijst is geraakt, en toch zeker wil zijn om ergens de volgende weken te kunnen starten, stuur even een mail naar kristel@groep-ceulemans.be, en we gaan zien hoe we daar van dienst kunnen zijn.  

In ieder geval krijgen we op zaterdag zo'n 300 pony's van bijzonder gemotiveerde ruiters met hun ouders over de vloer.  Op zondag hebben we zo'n 320 paarden te gast, van ruiters die allemaal jonger zijn dan 25 jaar.  En ze komen van alle hoeken van het land.

Wie we dan aan het werk zien, die kan je vinden via deze link. 


Dit jaar hebben we ook Live results dankzij Equi Score. Je kan het vinden via deze link.
p culinair vlak is het traiteur Groenhuis die voor het restaurant-gebeuren zorgt.     Ondertussen lopen de inschrijvingen voor de Italiaanse avond (met karaoke) op zaterdagavond op hun einde.  De mails die vandaag 26 maart nog verzonden worden, daar wordt nog graag rekening mee gehouden.  Momenteel gaan we 185 personen te gast hebben.

Sowieso kan je zaterdag en zondag genieten van het self service restaurant, dat geopend is van 11.30u, tot een half uur na het einde van de laatste proef.  

Van harte welkom!